Tuesday, April 12, 2011

215. A little Something From Me





Kjee dah lama janji nak bagi something pada semua yang seringkali singgah kat Dapurkakjee.com. Apapun, janji tinggal janji sebab kalau Kjee tak sibuk, Kjee tak sihat. Atau designer kjee a.k.a. Unclepali pulak sibuk memanjang.

Hari ini Kjee tunjukkan postcard yang Kjee terima dari Nieza di Finland kepada Unclepali. Dia senyum. Kjee pun teruslah ketuk skrip. Kjee tengok Unclepali godek2 komputer dia. Biaselah hari2 kerja dia godek2 (bukan godam) kat komputer dia yang bersebelahan ngan opis Kjee.

Pastu kul 5 tadi, Kjee rehat seketika. Baring dekat sofa depan TV. Maklumlah asyik duduk depan PC, otak pun boleh jadi mereng.

Selesai jer layan tv tengok channel TLC, Unclepali suruh datang intai kerja tangan dia. Terkejut Kjee tengok.  I like. I hope semua suka. It's very me! Very happy and ceria.

So, sebagai permulaan Kjee harap you all terimalah ole2 yang tak seberapa ini dari Kjee. It's for sesiapa sahaja yang sudi terima.

Hopefully, selepas ini, Kjee dapat print the real thing lengkap dengan personalised signature dan hantar kepada semua yang jadi geng Kjee.

Anda semua sumber inspirasi Kjee. Sambutlah salam kasih sayang dari Kjee.

37 comments:

Anonymous said...

thanks kak Jee.. nice knowing u too.. all the best! :-) (fendi)

Nieza said...

tq kak Jee sudi singgah blog saya tu...wahhh sungguh terharunya dapat kad yg cantik ni drp kak Jee...sayang kak Jee juga...dan thanks to unclepali yg buat kad yg cantik dan kreatif...nanti saya bawa blk gantung kat umah yer kak...tqvm..:)

noor azura said...

so sweet..... ;)) suka tengok bunga ros yg kembang mekar
tu, semekar ketulusan hati k.jee. Terima kasih untuk semua
yg telah k.jee kongsikan...yg baik di jadikan panduan,
tak elok sbg sempadan kehidupan.

AZLITA AZIZ said...

It is an honour to have a blogger friend like you. warm and such a sincere person, welcome, and willing to share knowledge and best of all you're full of fun. cowabanga sis.

MamaFaMi said...

So sweet of you Kjee. InsyaAllah nanti kita post kat blog kita ye sekali dengan yang lainnya. Terima kasih banyak-banyak. Big Hugsss...

-=[[ erfa ]]=- said...

salam aunty jee!~ wah, bestnya dah ada blog baru!~ with your own domain name!~ congrats!!! =]

Anonymous said...

ermm ... Im one of ur frequent visitor ! Pantang online je ... terus masuk sini. So i feel that the OLE-OLE is also for me ... THANKS. Keep on writing kayyy ... zue hamid

anymz said...

terima kaseh kjee..cantik kad yang di cipta oleh unclepali.nanti kita semua gantung kat rumah masing2 pulak..memang minggu ni minggu menggantung award.:)

Ummi said...

Salam Kak Jee..dah sihat daaahh? Cantik sekali award kak Jee nih... InsyaAllah Ummi gantung kat dapur nnt sebagai tanda pekenalan kita jg di alam cyber nih..muaahh k.Jee..!!

~Norul Mas Hana ~ said...

Assalamualaikum kak Jee,
terima kasih utk award kak jee ni..saya ambil yer...suka baca tulisan kak jee dan juga makanan2 yang tak kurang hebatnya..keep up the good work ya!!

Syimama said...

salam..1st time dtg ngendeng, terteleng-teleng skodeng. Tq gee

Kak Sam said...

Assalamualaikum...
Tadi nampak kat dapur Norul terus terjah sini. Salam kenal erk

Mas said...

salam kenal kak jee...
seronoknya dapat kenal akak...
best la blog akak...
mas dah follow tau...he..he..

Anonymous said...

sooo sweettttt.......salam perkenalan...

inahar ali said...

waahh cantik banget kad unclepali wat nih..kita pun nk amik bawa balik ye kakjee..nnti gantung sekali ngan award yg dapat ritu..hehe! tqvm..lebiuuu!!!

kzai said...

salam ziarah jee...tima kasih..mmg uniq dan cantik award ciptaan unclepali...lg brtmbh rajin nk meninjau citer2 dr ilham jee disini..

Mat Gebu said...

salam kak jee,..terima kasih kak, esok yeaa saya ambik...

Kak Ezza@makcik blogger said...

tq kakjee...cantik sangat award ciptaan unclepali ni..akan saya tampal kat blog saya...teima kasih kerana sudi jadi kawan saya....

Anonymous said...

cantik kjee ....thanks pandai unclepali design...thank u 4 being u n 4 being mine....norasmah

HaSue said...

Salam kakjeeeee...
dah amik dah..seronok sangat dan kad yang sungguh comel..thanks to kakjee n unclepali skali..really appreciate it..!muahh...cayang akak!hehe

ada masa jenguk2 ye..heee

http://sue-hasue.blogspot.com/2011/04/ole-ole-dari-dapur-kak-jeeweeee.html

Nur68 said...

Assalamualaikum Kjee

saya dah amik dah postkad tu, nanti sy letak kat blog...tq...p)

nur easy said...

salam perkenalan utk kjee jg..;)

Iza Akma said...

salam perkenalan kjee..
dah lama kjee menghilang dr dunia lakonan..akhirnya terubat juga windu bila ketemu dgn blog kjee nie..seronoknya dapat kenal..
sy dah follow da..nnt sy add link ya..
jika sudi jenguk2 lah blog sy...

izahdaut said...

menjenguk kak jee lagi..
saya kerap singgah sini jadi silent reader..
hope kak jee sudi juge bertandang ke blog saya..
blog masak2 juge..
tq

Anonymous said...

thanks k.gee..saya x pndai sgt nk singgah2 laman lain..coz ank n hbby cuma ajar buka laman fb..katanye buat isi mase lapang ..wktu pepagi slalu sesorang je kat rmh...setiap kali on je fb ..wall k.gee x prnah ketinggalan..sbb dulu2 hingga skrg saya salah sorang peminat k.gee...salam sayang n smoga k.gee terus bahagia .....shida sidek....

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

thanks kak jee.. terima kasih byk2 atas tanda ingatan ini... nnt saya ambil dan letak kat blog ye....

Mama Nazhan said...

salam kak gee... seronok la baca blog kjee... saya suke lagu akak nyanyi duet ngan OS...

ahai cik abang
jgnlah merasa hairan
saya org bandar bergaya bolehlah tahan
saya kemari
mengajar disini
belum berpunye sudikah jadi temannya?

INGAT TAK LAGU ni? hehe

Diana @ Melley Mey said...

Assalamualaikum kak jee.. Nampak kat blog kak ummi tadi.. cantik.. diana ambil yer n gantung juga kat blog diana.. :) Terima kasih kak jee...salam perkenalan dari diana..

Ummiakid @ lily said...

salam ziarah

KSWSK said...

wa 1st ni dtg kat sini terus follow kak jee..salam kenal kak..

Nur Alkaf said...

Kak jee. Terima kasih !!!!!!! Sy ambil postcard ni. Salam ziarah.

kak ina kl said...

salam perkenalan jee..cantik postcard ni kan

Shikin said...

Assalamualaikum Kak Jee,

Shikin rindu sangat kat Kak Jee. Ini baru berpeluang jejak Kak Jee..Semoga kak Jee sihat dan ceria selalu..Memang tersangat rindu dengan lakonan Kak Jee,sentiasa lekat di hati.
Sayang Shikin

ros said...

Salam Kak Jee..best rasanya dpt baca blog Kak Jee..teringat lakunan Kak Jee

MamaFarhan said...

salam kenal kak jee...

manik2beads said...

salam..
i loike this blog and the blog awner.....hehe..

Anonymous said...

SO NICE TO KNOW U KAK GEE
NUR ALIAH

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...