Saturday, May 21, 2011

365. Apa Dah Jadi??

Ingat Kjee nak nyanyi lagu SM Salim ker? Ohhh tidak!! Lagu tu lagi kelakar daripada lawak2 yang dipersembahkan oleh peserta2 Maharaja Lawak Minggu ke-8. Potong stim betullah baik Nabil, Jozan, Sepah mahupun Jambu.

Kenapa ni? Semua simpan kuku untuk Final ker? Tapi dia orang pun tahu kalau tak konsisten dari sekarang, ada harapan ker nak masuk final?

Dan yang paling kelakar khabarnya Nabil naik pentas sebab jadi last three. OMG!! Itulah balanya mainkan perkataan OMG!!!

Apapun, semua tak kelakar tau. So kalau semua tak kelakar, semua tak payah susah hati. Sebab yang terkeluar bukan yang kurang bagus tapi omputih kata The Bad Amongst The Worst. Eh betul ke English aku kali ini? Aduh itulah pentingnya English Education!!

Oleh kerana R2 dimasukkan kembali, Kjee siarkan clip persembahan mereka yang rasa2nya masih di takuk Raja Lawak. Layannnn.


0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...