Friday, July 22, 2011

AWARD DARI BLOG STORY OF MAMA



Musim award kembali. Kali ni Noor Saffone sudi bagi Kjee award ni. Terima Kasih banyak2 Noor. Nasib baiklah tak ada homework yang perlu dibereskan sebagai syarat gantung award kat Umah Kjee. Maklumlah badan tengah lemah. Nak menaip pun, kejap2 terbabas.

Blog Kjee taklah patut terima Stylish Award ni sebab bukannya stail pun...suku tahil pun tak ade. Hehehe. Tapi orang memberi, kita menerima kan? Sekurangnya ada jugak yang perasan blog kita, betul tak?

Oleh kerana Kjee tengok award ni dah jadi macam Baton dalam acara lari berganti2, maka Kjee pun nak passkan pulak kepada orang yang seterusnya. Siapalah agaknya ya. Kita tengok siapa yang kena.

1. Naz dari  http://ovenkecil.blogspot.com/
2. Encik Aman http://pakejpercutianpulaulangkawi.blogspot.com/
3. Rabiatun http://rabiatunsweettouch.blogspot.com/
4. Ezza http://bilaakukenangkenangkan.blogspot.com/
5. Mala http://alamroon.blogspot.com/
6. Ayu http://curlybabesatisfaction.blogspot.com/

4 comments:

mala said...

terima kasih kakjee - ada style ek? hehehe

Kjee said...

hehehe Mala. setahil tak ada pun.

Ayu said...

Assalam Kjee,
kita datng ambik awrd ni..hampir2 tetelan air liur berbuku2..sebab dapat award dari kjee juga..hehe
Actually kita pun dah dapat from other bloggers & dah tepekkan diblog, I hope its ok I just updatedkan nama Kjee in the post tu ya..Thank you very much for the thoughts and sudi berikan stylish award to me yang confirm tak stylish punn..hehe

zoominlangkawi said...

Salam kjee, saya dah gantung di blog zoom in langkawi... trima kasih.

aman

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...