Saturday, July 16, 2011

HARAP MAAF, SEHARI DUA NI SIBUK


Kalau korang tengok sehari dua ni Kjee asyik copy paste jer story orang lain, Kjee mintak maaf banyak2 sebab Kjee sibuk. Selain dari terlari ke sana kemari atas urusan peribadi, Kjee jugak kena tukar format skrip yang sudah hampir siap. Produser baru ni pun format lain sikit.

Harap Maaf yer.

2 comments:

Anonymous said...

Kjee siapa tu?
Comelnya.

Kjee said...

memang comel. kalau kucing kjee, mahu kjee hangkut dia ke sana ke mari dalam rumah. itu gambar kjee amik dari internet. hehehe

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...