Thursday, July 14, 2011

JANGAN BETULKAN COMPUTER ANDA, BLOG KJEE DAH TUKAR WARNA

Jangan jugak tukar cermin mata, contact lens. lampu2 dalam rumah atau apa2 yang sewaktu dengannya. Kaler ini belum muktamad lagi. Esok lusa kalau tukar lagi, janganlah terkejut. Sekian, harap maklum.

14 comments:

Mohamad Salleh Othman said...

Wah... Dh x silau lg la K Jee.. :P

MamaFaMi said...

Hihihi...siap buat announcement ye Kjee. Kadang-kadang perubahan itu perlu. Kalau tak nanti, boring juga asyik warna yang sama kan Kjee

Kjee said...

I like your blog's new image. simple and sweet, MF.

sweetazezah said...

salam ukhwah kjee..mlm ni eh,pagi2 ni dah dua kali singgah "umah aka dap0"kjee..cari makanan..lapooo..kije nite-duty dlm ak0n mcm ni memang lap0..kot2 kjee ade makanan,xdo jmp0..hehehe..kjee kalau mai klia cari kiter taw.kat information konter.nama kiter azizah(nama glamer kat t0mpek kojo-jijah)bye kjee..

Shikin Sayang said...

Walau apa warna sekalipun..Kak Jee memang ceria selalu...

eima-caa said...

Salam Kjee..

slalu bukak blog trus ceria warna kuning...

ari ni bkk rasa lain pulak...hehehehe...

zanafahmi/PB said...

sejuk je kaler ni....kalau Kjee masuk blog zana, lagi la fenin, kjp tuko, kjp ubah...hehe..

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

cantik dah ni kak.. hehehe
nak tukar kaler apa pulak lepas ni?

The Red Rambutan said...

Wahhh hebat. Tepuk tangan semua!

Ayu said...

Kjee..bersih version apa nie..heheee

KSWSK said...

tukar warna xpe..jgn tukar owner

Shikin JD said...

Cantek kaler yg baru ni & nampak lbh exclusive agi..

cicik ann said...

salam kjee,
i thot there was something different....macam lain je...pretty n simple..tak cluttered.
eh! dah tak suka kunin ka?aisk...aisk

color's closet said...

Saya suke warna baru blog kak jee... warna kegemaran mak saya... and ofcoss tgk entry makanan kak jee buat saya rase nk balik umah mak saya sekarang jugak!!!!

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...