Monday, July 25, 2011

KUCING TIDUR...TAHULAH...TAPI YANG BAWAH TU APA HAL?!!!


LAGI....


DAN LAGI...


DAN LAGI...


DAN...



DAN....



DAN....



DAN....



DAN...




...OPPSSS...APA KORANG KETAWA? YANG BAWAH NI PUN KUCING TIDUR TAU! DURIAN KUCING TIDUR..HEHEHE





INI KUCING TIDUR DEBAB! HEHEHE

SEMUA GAMBAR2 ADALAH EHSAN CIK GOOGLE YANG SANGAT2 KJEE SAYANG. HARI2 BAGI KJEE PINJAM GAMBAR. HEHEHE

8 comments:

ashamami said...

assalam kjee, pepagi isnin dah post pic kucing. ni buat tak tahan ni. mmm mmg saya minat sgt kucing ni terus je komen kat sini...tapi kelakar lah kjee bila turun bawah dan bawah...DURIAN la pulak.

Cheq Sue said...

gelak sakan buleh kak jee? ingatkan ada orang kat bawah kucing tui... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa terliur seyhh

Mylady said...

tengok gambar first...comelnya..gambar 2nd..comelnya..dan gambar seterusnya..comelnya..mai tang gambar last tu...speechless...hanya air liur ja yang mampu menitis..hahahha..

noorsafone said...

kakjee kucing yg bawah sekali tu tak bergerak la..boleh ngap je ..haha...

cik cek said...

He...he ingatkan kat 'umah' cek je byk kucing tido kat 'umah' kak jee pun ada....paling best 'kucing tido yg kat bwh sekali tu....nyum2 yummyyyy...:)

ani said...

memang suka pd kucing, tp bila mai part durian...dh la suka mkn durian, tengok ulas jer dah terlioq ni..tu tera dlm gambaq, klu real punya sahih org lain dh x sempat nak tengok niii...nyam3

Puan Ros @ Tadika Sinaran Intelek said...

Salam kjee.Suka makan dorian ke?????

dalila.norain said...

kak jee.!! puasa nih, teriur pulak.. *dalam peti ais ada durian dah siap kopek tuh, buka nnt nak trus mkn durian. huhu*

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...