Sunday, July 3, 2011

SUARA OMBAK, GENG KJEE YANG KE 1,000!




Hehehe balik dari ronda2 kul 3 pagi, Kjee dapat mesej geng Kjee kini sudah berjumlah 1,000 orang. Kjee pun tengok siapa geng bertuah itu. Wow memang misteri betul. Nama dia Suara Ombak dan foto dia juga penuh misteri.

Terima kasih dan tahniah Suara Ombak kerana berjaya menempatkan diri anda dalam senarai geng yang ke 1,000.

5 comments:

Mohamad Salleh Othman said...

Sy yg ke-1001 mlm.. :D

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

ala.... saya terlewat. saya followers ke 1002! :-)

Ummi said...

K.Jee, tahiah atas kehadiran 1000 followers...mantops tuu...x sampai setahun pun kan blog k.Jee ni...pemangkin semangat ni K.Jee...teruskan berblogging...muaaahhh!!
(*psstt - semalam kebetulan tgk sitcom Pot Pet Dot Com kat tv...hehee, gelak sakan Ummi dgn telatah wanita2 ditipu dlm pembelian komputer...wakakkaa...idea menipu menarik dr si mamat tu...hehe)

Mrs D said...

nak jadi geng kak jee tapi from my pc ni geng kak jee punya area selalu empty, cannot click :(

Kjee said...

mso baru jadi fillower ker? syanag betul tapi 1001 okay gak kan?!
ummi: kjee pun rasa cam dah penat sangat ni. tak tau sampai bila nak bertahan. drama cyber pot pet tu skripnya Kjee yang buat. idea asal unclepali punya. mentang2lah kita orang pun berjumpa menerusi chatting di internet. kahkahkah.
Mrs D: camner boleh tak ada? seometimes internet ni mmg mereng sikit. :)

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...