Thursday, September 29, 2011

AWARD DARI DIAH ROTHMAN. THNX DEAR.





Me versatile? I don't think I deserve this but thank you Diah Rothman for reminding me to pick up this award.


Dah lama tak dapat award so dah hangkut dan gantung dalam rumah Kjee sebentar tadi. Kjee teruja sangat nak hangkut award ni sebab Kjee dah ada senaraikan beberapa blogger yang Kjee nak sangat beri award ni. Award ni haruskan menepati syarat2 yang tertera di bawah ini. Syarat2 yang very the berat..huhuhu


There are rules to this award....1. Thank and link back to the person who gave you the award.
2. Share seven things about yourself on the post.
3. Pass the award to fifteen bloggers that you think deserve it.
4. Lastly contact all the bloggers that you've picked for the award.



Berat sikit syarat2nya kan?  Kjee cubalah buat seberapa yang boleh.


1. Thank and link back the person who gave you this award
    (Ucapkan terima kasih dan link balik kepada orang yang beri award ini)
2. Share 7 things about yourself on the post
    (Kongsi 7 perkara mengenai anda)
3. Pass the award to fifteen bloggers that you think deserve it.
    (Berikan kepada 15 bloggers yang anda rasa layak)
4. Lastly contact all the bloggers that you've picked for the award.
    (Hubungi semua yang menerima)

1 Siap!

2. a) Orang Melayu darah Jawa campur Bawean.
    b) Satu2nya menantu perempuan dalam keluarga suami
    c) rajin masak, makan dan tidur
    d) suka dan sayang sangat2 kucing
    e) takut hantu
    f) kuat berdengkur so jangan ajak Kjee bermalam di rumah anda
    g) suka muzik lite and easy

Kalau korang yang nama tak tertera diatas sudi, silalah hangkut award ni bawak balik. Bukan Kjee terlepas pandang tapi Kjee sibuk sangat.  

4. Dan yang dah ada tercatat diatas, sorry kalau Kjee lambat get back to you all cos Kjee betul2 sibuk. Kepala dah nak kena pancung ngan producer ni sebab skrip dah terlebih deadline. Hehehe. Tapi Insya Allah, bila ada kelapangan, I will. Thnx.

9 comments:

Oh Oeya said...

Tahniah Kak Jee :)

nuwairani ismail said...

oh...terima kasih kak jee...nanti sy angkut, gantung kt rumah...tengah pikir2 lagi nak tulis pasal 7 benda tu...hmmm....

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

Salam Kjee thanks for the award. Appreciate it so much.

Ayu said...

Assalam Kjee, kita datang ambik award ni ya..thanks kak for the thoughts..nanti kita gantung ya....

Ribbon Clown said...

Salam K Jee for the award..cam menang oscar plak rasa heheehe

Kjee said...

Love your pictures, Ribbon Clown.

Cikgu Tie said...

Salam kenal kak jie.

Yatie said...

terima kasih KJee sudi bagi award ni pada Yatie, nnti Yatie gantung kat umah ya...

Intan Payung said...

k.jee: sory intn baru prasan award nie..thnx a lot..syg k.jee..muacks..~

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...