Thursday, September 29, 2011

TAK PUAS TENGOK WAJAH ZIRA, BAKAL ISTERI NABIL?

Semalam ramai yang tertanya2 siapa Zira Ayub, gadis yang bertuah dapat sehidup semati dengan pelawak handsome Malaya, Nabil Ahmad. Kjee hanya tahu Zira ni pramugari Air Asia. Yang lain tak tahu.

Kjee pun tak puas tatap wajah ayunya. So tadi Kjee godek2 album cik google dan jumpa gambar2 ini. Jom tengok.










10 comments:

Nazrah said...

comel ..

hafiz hafizol said...

sweet kapel :)...

Oh Oeya said...

lembut je..

zuwaidah said...

kak jee, tak de citer pasal memey dan norman ke...nak jugak baca.

Kjee said...

maaf zuwaidah...tak minat langsung kat pasangan tu.

Cik RoSs said...

wow.....pramugari?patut la comel....

Rupanya jodoh Nabil,sama macam Tomok gak la...dapat wife kerja pramugari...

Anonymous said...

hahaha...strait to the point.

ieda said...

semoga perkahwinan Nabil-Zira kekal selamanya even xdpt sponsor berjuta2 lemon

honey ej said...

sama la kita, kak jee...tak minat couple `tu' hahaha

Anonymous said...

dah cubit yg ni skit, yg tu skit... pastu makan yg lain... senang tul idup..

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...