Sunday, October 30, 2011

JANGAN TUNGGU SAMPAI TERUK CAM KJEE. CEGAH SEBELUM PARAH





Ini antara suplimen yang dimakan oleh Dato Hafifi untuk perangi kanser!!
Elok juga untuk wanita hamil dan kanak2. Sedap. lebih sedap dari ribena.
Harga RM298.80 (1 kotak 2 botol). Ahli RM249


Salam semua. Kjee dapat banyak pertanyaan samada Transfer Factor boleh dimakan oleh anak2 dibawah usia 12 tahun. Yang ramai buat pertanyaan ialah mengenai lelah dan resdung. Barulah Kjee sedar rupa2nya begitu ramai kanak2 Malaysia yang kena lelah dan juga resdung.

Beberapa hari lepas, Kjee bertemu dengan  Puan Ayu Kamarul,  kawan Kjee. Anak dara suntinya Dina mengidap resdung yang amat teruk hingga seringkali sakit kepala. Dina sekarang sudahpun diberi supplemen Transfer Factor Advance Formula. 

Sila maklum, Transfer Factor BUKAN UBAT. Ia hanya booster untuk meningkat imuniti badan atau kuatkan antibodi kita melawan penyakit. BOLEH dimakan dengan ubat2 hospital yang sedang kita makan sekarang (jika ada). Tiada kesan sampingan dan bertindak mengikut keserasian badan.

Misalnya, Kjee kena OSA (Obstructive Sleep Apnea dan Lelah/Asthma). Walaupun agak kronik masalah Kjee berkaitan seringkali lemas ketika tidur (OSA) tetapi dalam masa lima hari iaitu setelah telan hanya 30 biji Transfer Factor Advanced, Kjee telah mendapat kesan yang amat menakjubkan, dengan IzinNya.

Tiada tindak balas apa2 yang Kjee alami kecuali asyik mengantuk selama dua atau tiga hari. Perghhh puas tidur...ada alasan tidur tau tanpa takut kena tegur dengan Unclepali. Di masa yang sama, Kjee buang air kecik hingga 15 kali sehari! Agaknya itu cara buang segala toxin dalam badan. Hingga kini, alhamdullilah tiada lagi semput dan lemas masa tidur. Ini tak tipu..korang datanglah kat umah malam2 masa aku tengah tidur.

Semalam Dr Tamilselvan cerita pasal satu kes ini. Seorang bapa datang berjumpa dengannya. Anak lelaki itu berusia 22 bulan dan mengidap kanser (tumor) dalam otak. Doktor di hospital syorkan baby tu menjalani kimoterapi. Dr Tamilselvan terkejut. Sedangkan orang tua (pesakit kanser) pun tidak dijamin hayatnya setelah lalui kimoterapi yang sangat menyakitkan, ini kan pulak kanak2!! Nauzubillah!!

Baby itu terus diberikan Transfer Factor. Kini sedang makan Transfer Factor dan kita tunggu kisah selanjutnya tidak lama lagi.


Susan Thomas

Itu pasal kanser. Semalam, penyanyi popular yang seringkali mendendangkan lagu2 Tamil, Susan Thomas, turut beri testimoni. Dia mengalami slip disc. Doktor syorkan dia menjalani pembedahan tetapi dia takut sebab tiada jaminan boleh pulih. Malah silap haribulan boleh lumpuh. Dalam masa yang sama dia mengidap resdung. Dia kemudian makan Transfer Factor. Resdung dia pulih dan tetiba dia dapati sakit tulang belakangnya sudah tiada. Dia pergi doktor, buat x-ray dan doktor sahkan dia tidak lagi perlu bedah!! Sekarang dia bukan sahaja boleh menyanyi dengan lebih merdu (mungkin sebab dah tak sakit hehehe) tetapi juga boleh menari dan mop rumah, katanya.

Wah, kalau gitu, ada harapanlah Kjee boleh jalan lagi selepas ini!!!

Ini pulak cerita Kjee dengar dari seorang kenalan mengenai seorang wanita yang menpunyai fibroids (ketumbuhan dalam rahim). Beliau takut nak jalani pembedahan. Justru berusaha makan Transfer Factor. Tak sampai sebulan kemudian, fibroids terus mengecut dan doktor sahkan dia tidak perlu jalani pembedahan!

Usahlah tanya Kjee kalau ada masalah. Jom kita jumpa Dato Hafifi dan Datin Azlin. Kalau sukar nak jumpa Dr Tamilselvan yang hanya ada di KL setiap Sabtu. Kjee boleh uruskan bawak korang jumpa Dato Hafifi dan isterinya. Kumpulan kecik2 pun boleh. Bawak je anak2, ibu bapa dan sedara mara. Call jer Kjee 0126780501 (Jangan call untuk berkenalan. Maaf itu Kjee tak layan tau. Jangan kecik hati. Ada yang call tanya kenapa lama tak berlakon!!! Oh My Tuhan. Sabar jelah)

Pasal orang sakit, Kjee dan Unclepali sanggup luang masa untuk bawak korang jumpa Dato Hafifi tau. So janganlah tunggu lama2 dan jadi kurang cerdik macam Kjee. Nasib baik Kjee tak mati dalam tidur sebab OSA. Allah swt masih sayangkan Kjee. Dan juga sayangkan korang sebab Kjee dah cuba supplimen ini dan bagitau korang betapa berkesannya dengan Izin Allah swt.

Kalau korang nak tahu apa kata mereka yang dah cuba makan Transfer Factor dan kata amat berkesan, sila baca sini. Kjee tak paksa dia orang beri komen atau testimoni tersebut.

Bawah Kjee senaraikan harga. Kalau jadi ahli, lebih untung sebab boleh jugak jual kepada kengkawan. Kalau tak nak jadi ahli tapi nak beli harga ahli, no hal, Kjee boleh tolong belikan.

SMS atau kol Kjee di 0126780501.


Ini Kjee makan untuk semput dan OSA
Harga RM202 (Harga ahli RM169)

Ini untuk sakit2 kulit, ginjal, jantung, susah hamil, parkinson dll
Harga RM278.40. Harga ahli RM232


Ini paling elok untuk wanita.
Harga RM236. Harga ahli RM197



Ini Kjee tengah makan untuk buang toxin dalam badan dan boleh kurus
Harga RM72. 
Untuk Diabetes kena makan set Glucoach dan Vitamin Mineral Complex.
Harga RM264. Harga ahli RM220
TF Chewable bagus untuk kanak2 hyperactive, resdung, asthma, down syndrom dan juga lembab fikiran.
Harga RM207.60. Harga ahli RM173.
Kandungan 90 biji (kunyah  2 atau 3 biji sehari)


NOTIS:

KALAU NAK BELI .. SENANG JA..

KALAU NAK MENIAGA.. ELOK REGISTER SEBAGAI AHLI
KALAU NAK PAKAI SENDIRI.. NAK JADI AHLI BOLEH..TAKNAK PUN BOLEH..

BOLEH BELI ATAU REGISTER SEBAGAI DOWNLINE KAK JEE PAKAI ID. NI

  1. FAUZIAH ABD SAMAD (7351099)
  2. FARAH NADIA BT MOHD NOH (7351002)
  3. HISHAMMUDIN B. MOHAMED ZANYUIN (7405511)
  4. FARIDAH ABD SAMAD (7480143)
  5. PAZELI BIN ISHAK (7325368) 

ALAMAT 4LIFE KLIK SINI

PERLU DIINGATKAN, PRODUK 4LIFE IALAH PRODUK MULTILEVEL MARKETING (MLM). TETAPI TIADA PAKSAAN UNTUK JADI AHLI, TERPULANG KEPADA ANDA!

NAK TAU LEBIH LANJUT .. SMS KE NO HP NI 012-6780501/012-3816091 (SMS SAHAJA)




18 comments:

Anonymous said...

as salam kak jee .. thanks for sharing the info. Sebenarnya saya amalkan juga TF ni seketika .. malangnya dek kerana harganya yang beratus tu .. saya dak dapat nak amalkan dalam tempoh yang lama. Kehebatan TF memang sudah lama di perkatakan. Tapi kini macam tenggelam dengan MONA VIE pula. Especially bila artis NORMALA OMAR buat testimoni .. matanya yang hampir buta dah boleh pulih setelah amalkam minuman MONA VIE. Tadi saya baru je bercakap dengan kawan, yang baru menjalani operation buang rahim dan ovari kerana doktor suspek ia kanser tahap 2. Saya cadangkan padanya .. ke blog Kak Jee untuk baca maklumat TF ni. Sha

MamaFaMi said...

Kita memang guna product TF ni Kjee. Nowadays dah lagi senang sebab our family doctor telah dengan bermurah hatinya tolong belikan on our behalf... tak yah susah-susah ke Amcorp Mall lagi... :D

lat said...

Salam,
Nak tanya sikit. Utk barah yg rm1500 tu, apa yg di syorkan. Tks

Kjee said...

Salam,

itu satu set. ada pelbagai jenis supplimen untuk melawan Kanser. Dan ia diatangkan dalam satu pakej. Kjee syorkan awak buat appt dengan Dato Hafifi. Kjee akan temankan awak dan tanya lebih lanjut mengenainya. Dato adalah bekas pesakit kanser tahap 4. Dia boleh bantu. ramai sudah dia bantunya.

Anonymous said...

Salam kak jie,macamna sya nak order tf,pls give me ur emel address,thanks

Kjee said...

you boleh text (sms) me di 0126780501. Kjee akan pergi office Selasa ini. So kalau nak bank in, Maybank Farah Nadia 162200049249. Selepas bank in bagi reference number dan alamat serta nama penuh. awak nak beli TF yang mana satu?

Anonymous said...

salam kjee...
sy nur dr langkawi..
sy baru ni dpt tahu kalau sy x jga pemakanan...
kemungkinan besar bakal menghidap sakit jantung,kencing manis....
tahap kolestrol sy tinggi katanya...

masalah lain,saya sering kebas kaki tangan,kencing kerap juga,period x lancar sangat,sembelit dan juga resdung...

kjee boleh suggest yg mn sesuai utk permasalahan sy ni... syukran kjee...

berat bdn sy skrg 65kg,tinggi hnya 149...
obesiti.. :(

Kjee said...

salam Nur,
kjee telah balas di fon awak. terima kasih.

Anonymous said...

Salam Kak Jee, Kalau slip disc nak makan yang mana satu. Kalo dah ok nanti pun kena continue makan ubat 2 ke? Tq.Rin

Kjee said...

salam Rin, boleh call Kjee esok petang sebab Kjee akan ke office 4Life jumpa Dato Hafifi pukul 1.30 tengah hari. Kjee akan bertanya masalah awak kepadanya dan apa yang harus dimakan yer. 0126780501

Anonymous said...

Salam kak jee.sgt beerminat nak tahu lebih lg.mama sy ada ashma n kerap kali sakit pinggang.selalu makan pain killer-akibatnya slalu dpt gastrik dan perut sgt lemah akibat byk makan ubat hospital sbb mama ada byk penyakit lain gak.kesian sy tengok mama sy.sy pulak berusia 39 thn dan ingin mengurangkan berat badan sbb tak mau penyakit2 yg sama m mama sy.Kak jee pliz syorkan apa yg perlu sy n mama sy ambil.yq kak jee

Anonymous said...

TF chewable tu boleh utk ezema sekali ke k.jee? sbb anak saya yg ada ezema tu umurnya 3thn. boleh ke makan yg TF Plus tu? mmg dah plan nak beli tapi nak tau yg mana sesuai utk anak umur 3thn. tolong confirmkan k.jee. terima kasih.
Aishah Dollah

Kjee said...

salam Aishah,

babay 3 tahun kena makan TF advance bubuh dalam susu atau minuman. buka satu capsule dan masukkan 1 biji 3 kali sehari.

Anonymous said...

Assalamualaikum...KAk Jee , saya da lama follow blog kak jee.... baca tentang TF....baru hari ni terbaca pasal OSA kak Jee... Husband saya mengalami OSA yang teruk....agak lama juga ....apa nasihat Kak Jee.....(Norlela)

Kjee said...

salam Norlela, Kjee kena OSA dah lama dah. Salah satu sebab ialah obesiti. Alhamdullilah setelah makan Transfer Factor Advance selama lima hari, hilang dah penyakit tudengan izinNya! Sekarang dah dekat 2 bulan kot Kjee tak kena lagi 'lemas' ketika tidur atau orang tua2 kata 'kena tindih hantu'. Makan TF Advance 2 biji 3 kali sehari, Insya Allah. Apa2 kol Kjee 0126780501.

Ibu iman said...

Salam,anak sy berusia 3 tahun tp dia terlampau hyper, suka marah2 n mengamuk.Selain itu dia selalu saja dpt selsema n dia ada resdung.kesian dia sbb asik mkn ubat saja..boleh cadangkan apa yg sesuai utk dia.terima kasih

Kjee said...

salam, beri anak yang hyper active makan TF chewables dua biji 3 kai sehari. insya allah. call sya 0126780501.

Anonymous said...

k.jee, tlg beri cadangan yg mana sesuai tuk saya yg mempunyai fibroid bersaiz 15 cm nie ye (aina)

aiena_ma86@yahoo.com

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...