Wednesday, October 26, 2011

KALAU KORANG SAKIT, SILA BACA


Ini yg Kjee makan. RM169.
Hari ni Kjee buat citer lain skit. Korang nak kata apapun, katalah. Ada aku kesah. Kjee ni species manusia yang tak suka kalau orang paksa2 beli ubat. Mentang2lah aku ni sakit, ada jer yang suka2 syorkan beli ubat itu beli ubat ini. Especially kalau dia orang jual ubat tu. Menci Menci Menci!!!

Kenapa Menci (benci). Sebab satu Kjee malaslah beli ubat cara camtu. Pastu mesti jadi ahli dan sebagainya. Boleh berdesing telinga kalau ada yang syorkan kat Facebook atau blog ni.

Dah berbulan2 dah Kjee sesak nafas. Pergi spital malam2 buta. Doktor bagi nubiliser baru baik. Kemudian sesak nafas balik sampai Unclepali dan Nadia risau sangatlah.

Satu pagi, kawan facebook Haflah suruh Kjee beli suppliment (bukan ubat tau) Transfer Factor. Siap bagi no acc dia kalau nak beli harga ahli . Masa tu tak terharu tapi sekarang terharu sangat2. Kjee benganglah jugak tapi antar mesej kat dia kata terima kasih. 

Habis tu, tengah hari, Unclepali bawak Kjee pergi jumpa my adik angkat, seorang doktor. Dr Ina kata why not Kjee try makan Transfer Factor. Kemudian dia cerita panjang lebar beberapa testimoni pesakitnya yang dah okay dengan IzinNya. Terkedu Kjee.

Kjee pun beli 1 botol (RM169). Lima hari kemudian sampai ke hari ni...dah masuk botol ke-3, Kjee dah tak sesak nafas langsung! Kaki Kjee juga dah tak bengkak lagi. Dulu kaki Kjee ala2 water retention (bengkak air. tekan tak timbul2).



Kerana yakin dengan produk ini dan kalau nak beli murah, kena jadi ahli, Kjee pun tak buang masa. Senang kalau ada kengkawan nak beli dengan Kjee kan? Lebih murah. Kjee tak amik untung. Kalau nak jadi ahli, boleh jadi ahli bawah Kjee. Boleh kita jumpa2 dan bertukar2 pandangan mengenai Transfer Factor ni.





Kemudian, Kjee bertemu dengan rakan wartawan lama di berita harian dulu iaitu  Dato Hafifi Hafidz. Dato Hafifi ni kena kanser hidung dan boleh dianggap gone case. Ala korang bacalah sendiri Kjee copy paste. Kalau ada sesiapa yang ada masalah lelah, resdung dan macam2 lagi, bolehlah cuba TF ni. Ia bukan ubat cuma supplimen untuk meningkatkan sistem iminuiti kita agar kita kuat melawan segala penyakit. Juga ada testimoni boleh kecutkan fibroids.



Transfer Factor selamatkan Hafifi daripada kanser



Tujuh tahun lalu dia terlantar di hospital dan tubuhnya tak ubah seperti rangka bernyawa. Malah, ada bisik-bisik di kalangan kenalan dan rakan sekerja yang melawatnya bahawa dia hanya “menunggu masa”. Apatah lagi apabila doktor sendiri mencadangkan supaya dia menyediakan wasiat.


Pada satu ketika dia hampir berputus asa. Puluhan ribu Ringgit telah dibelanjakan untuk rawatan dan kimoterapi, tetapi kanser hidung atau dalam bahasa saintifiknya, Nasopharyngeal yang dihidapinya makin lama makin teruk.


Begitupun, dia tidak menyangka penyakit resdung yang dihidapinya sebelum itu adalah puncanya. Selama mengalami resdung, dia tidak mengambil endah kerana baginya penyakit itu tidaklah seserius mana.


Akhirnya penyakit resdung yang dihidapinya semakin teruk sehinggakan dia mengalami bengkak pada bahagian leher lalu, lantas terpaksa menjalani pembedahan untuk membuang ketumbuhan itu.


Pada ketika itulah doktor mengesahkannya menghidap kanser hidung tahap empat. Sudahlah tubuh tidak bermaya, bayangkan betapa terkejut dan pilunya hati apabila mendengar dia kata-kata doktor itu.


Itulah antara sejarah awal Datuk Hafifi Hafidz, bekas pesakit kanser yang telah membantu ramai sahabatnya mengatasi penyakit sepertinya, serta stroke, darah tinggi, kencing manis dan kolestrol tinggi.


“Ramai yang saya bantu telah pulih. Saya bukan doktor, tetapi saya membantu mereka berdasarkan pengalaman sendiri,” kata Hafifi yang pernah menyandang jawatan bekas Pengarang Eksekutif Harian Metro dan Metro Ahad sebelum diserang kanser dan meletak jawatan.


Menceritakan kembali kisah lalu, hafifi berkata dia disahkan menghidap kanser tahap 4 pada Februari 2005.


“Saya faham apabila seseorang itu sudah di tahap 4, peluang untuk hidup lama adalah tipis. Saya dicadangkan oleh doktor menjalani rawatan kimoterapi yang tinggi dosage yang mengambil masa dua hari tiga malam.


“Selain itu doktor juga mengesyorkan saya mengambil ubat kimoterapi yang lebih mahal, kononnya lebih mahal, kesan sampingan kurang sedikit. Saya mendapatkan ubat kimo termahal dari Russia bernilai RM50 ribu.


“Tidak cukup dengan rawatan kimo, saya juga lalui rawatan radiotherapi radikal (tembakan cahaya) sebanyak 36 kali. Selepas tiga kali jalani rawatan kimoterapi, saya sudah jadi lembik.


“Daripada 82kg dalam masa tiga bulan berat badan saya turun kepada 40kg dan pinggang pula dari saiz 36 jadi 25. Selesai rawatan kimoterapi tahap 3, doktor kata kalau buat lagi mungkin saya akan menghadapi maut. Lalu saya pulang ke rumah,” ceritanya


Hafifi berkata setelah keluar dari hospital, dia diperkenalkan kepada perunding kesihatan, Dr S.S Tamilselvam yang memperkenalkannya kepada produk-produk keluaran 4Life yang mengandungi Transfer Factor untuk meningkatkan sistem imun dalam badannya bagi membolehkannya melawan pelbagai jenis penyakit.


'Alhamdulillah, hari ini sudah tujuh tahun saya berjaya melawan kanser. Walaupun sudah sihat, saya masih terus mengamalkan makan Transfer Factor Plus,” ceritanya.


Datuk Hafifi kini adalah ahli International Diamond 4Life Research (Malaysia) yang beribupejabat di Menara Amcorp, Petaling Jaya.










62 comments:

juliaismail said...

Kak Jee, kalau kanser otak tahap dua agak2 ubat ni berkesan tak? saya ada kawan yang ada kanser otak. Umur baru 25 tahun n baru kawin bulan lima tahun ni. Kesian sangat..

Kjee said...

Julia, awak call Puan Shila 0126045204. kalau dia tak jawab, sms jer sebab kat umah dia mmg susah nak dapat line. kata awak fren Kjee.

Anonymous said...

Tengok ajerlah.... org2 cam kami ni maner mampu..

Anonymous said...

slm, ni mcm MLM ke k.jee?

rahel said...

Waa..berita menarik ni Kak Jee..mekasih untuk infonya.

Kjee said...

ia memang MLM tapi kalau tak nak jadi ahli, boleh beli jer kat Kjee. Kjee bagi harga ahli. no hal punya.

Ena said...

salam kak jee..

sebelum ni sy silent reader kat blog kak jee ni.. tp n3 kakjee ni buat sy terpanggil utk tinggalakn komen semuanya kerana 4life..

baru2 ni sy ada jumpa doktor berkenaan kanser juga.. dan doc tu recommend kan transfer factor 4life ni.. tp sy tak cuba bila sy tengok kena jd ahli dulu.. kalo mcm tu.. sy nak cuba order dengan kakjee blh??

Kjee said...

salam ena,

u tinggal di mana? boleh order kat Kjee.

eqinkhadijah said...

utk asma boleh ke kjee? utk adult saje ye? kjee, sy tak sempat g cari bunga tu kat tepi jalan. cuaca tak mengizinkan. tp kwn sy ada bg bunga tu tp yg dah kering dan dicampurkan dgn herba. tp sy tetap nk dptkan bunga yg asli. ummi sy ckp lbh baik dpt yg original. nt if sy dah jumpa sy inform kjee k.

Kjee said...

eqin ada fon Kjee kan? kol me please

Noor Hasilah Ismail said...

julia, kami ada "cancer set" yang harganya RM1,500 khusus untuk pesakit kanser. kalau u baca story di bawah ini, datuk hafifi dulu di tahap 4. tapi sekarang dah 7 tahun berjaya mengatasi kanser

Noor Hasilah Ismail said...

ena, 4life tidak pernah memaksa orang jadi ahli. hanya jika seseorang berminat nak jadi dealer, dia kena beli pakej tertentu. jika u tak berminat nak jadi dealer, you boleh mendapatkan produk2 ini dengan harga ahli dengan menjadi "preferred customer" di mana u isi satu borang khas dan bayar rm30 sahaja. tetapi u kena sign-up di bawah seorang dealer(register bawah jee). selepas itu u akan dpt kad ahli. bila dah ada kad ahli itu, the next time you beli produk, u boleh beli produk dgn harga ahli.

Antan Bertingkah said...

Salam Kjee, kalau nak ode dgn Kjee macam mana ye? Saya kat Kajang.

Kjee said...

antan bertingkah: bank in to Maybank Farah Nadia 162200049249. Harga RM169 + RM2.60 pos. selepas bank in, please bagi details banik in (ref number). then bagi full name and address. Kjee akan pos setelah dapat pengesahan. tq. ini harga ahli tau. bukan ahli RM202. Kjee juga no ahli Kjee untuk beli for you.

Kjee said...

*kjee guna no ahli..."

Antan Bertingkah said...

OK Kjee, Tqvm, nanti bila dah bank in saya inform Kjee...

Zie said...

as salam kak jee, TF ni mmg baik..sy bukan ahli tetapi saya dpt harga ahli dari kawan saya...bukan sy makan (mahal ni kena org yg perlu makan ajer...hehehe )anak saya ada ezema tahap teruk drp umur dia 1 tahun hingga skg (baya nadia)...bila makan ni bukan lah baik terus tetapi amat bersyukur sbb banyak kurang ezemanya...spt biasa ezema ni makan kena byk pantang...so TF ni macam tamabah antibodi dia drp serangan2 ezema...masih teruskan TF tetapi sayalah yg teruk tiap bulan...demi anak sanggup berkorban.

Anonymous said...

Kjee produk ni 100% organic ke ada drugs content.
Boleh Kjee jelas lebih detail ingredients TF4life. Thanks Kjee...

Kjee said...

Salam, nak tahu lebih banyak info pasal 4Life, sila ke sini http://www.jurnalmalaysia.com/

Queenie said...

Salam Kjee...

saya pun tak suka kalau kengkawan mcm paksa beli ubat depa dan kena jadi ahli...lebih2 lagi yg belum menjanjikan kebaikan sebaliknya pihak atas makin hari makan berjuta hasilnya (tak dengki pun).

tp bab transfer faktor ni saya mmg percaya. Dulu cucu sedara saya dari baby sampai umur 3 tahun bantai melalak jer kerjanya. Kesian kat mak dia, nak wat apa pun takleh. Lebih2 lagi kalau ada tetamu dtg ke rumah dia, langsung takleh nak berenggang dari emak dia...badan kurus, merengek 24 jam.

Satu hari doktor disebuah klinik syorkan transfer factor, agak mahal sikit harga dia masa tu, tak sampai sebotol dia makan, watak dia berubah 360'! dari budak kecik yg kurus dan kuat merengek (serba tak kena), sekrg bertukar jadi kanak2 riang, petah, bijak dan peramah dgn semua org...bila dia dah ok, doktor pun suruh stop makan TF tu...

hari ini kami tak terlayan pulak keletah dia yg serba bijak...

Kjee said...

wow Queenine. Ini satu testimoni yang dasyat!

Anonymous said...

Salam KJee,

Sela ni saya silent reader jer.......tapi dah baca tentang TF ni tertarik nak tau lebih lanjut lagi. Ada tak apa2 tindakbalas atau kesan di awal pengambilan TF ni? Sebotol tu untuk berapa lama pengunaan?

Terima kasih, semoga KJee sentiasa dalam rahmatNya.

Haslina

Yours truly said...

salam kak jee,

waktu saya sakit dulu, saya pun makan ni, disamping ubat hospital..mmg bertenaga sikit.. tapii yg tak tahan mahal sangat..bajet lari daaa..huhuhu..

EQINKHADIJAH said...

queenine, kalau stop makan TF ada effect pd kids tak? taknak la bergantung pd ubat je lebih2 utk budak2, kan.

Anonymous said...

salam kjee..

last 2 months ada kemalangan berlaku kat abah saya yg ada diabetic, gara2 terkena stand moto.. sampai tercabut kuku.. alamdulillah, dengan makan TF ni..tak sampai seminggu luka tu sembuh dan kuku pun mula tumbuh balik.. sedangkan doctor clinic ada ckp kalu tak jaga silap silap bole kna potong jari kaki tu..

kalu d fikirkan, TF ni memang mahal kot, tp demi abah n ibuku yg tercinta.. sanggup ja berkorban.. saya beli melalui kawan jgk.. budget sebulan RM510 (rm170 sebotol) untuk TF ja..

Kjee said...

salam haslina. tindak balas tidak sama dengan setiap individu. Kjee tak kne tangan ketar2 sekejap macam kawan Kjee. Tapi kJee mengantuk dan kuat pergi buang air kencing. sampai 15 kali sehari.
botol pertama kena ambil 2 biji 3 kali sehari. satu botol ada 60 biji. Jadi tahan 10 hari. botol kedua kurangkan 2 biji 2 kali sehari. botol ketiga pun boleh kurangkan jika dirasakan penyaakit bertambah elok. apa2 call puan shsila 0126045204 dan bagitau awak kawan Kjee. dia boleh explain lagi banyak. terima kasih.

anymz said...

alhamdulillah kjee sudah di dedahkan dgn suppliment ni.
saya bekas pesakit strok sejak thn 2009.baru berumur 47 thn tika ini.semasa masih di hosp,kakak ipar saya syorkan saya suppliment ni.alhamdulillah dalam masa setahun saya sudah boleh berjalan dgn lancar dan percakapan saya juga sudah pulih.bagi sesiapa yg baca ni saya syorkan sangat2 mengambil suppliment ni.badan kita rasa sehat dan kesihatan kita rasa menakjubkan....
saya tidak menjadi ahli kjee,cuma beli dgn harga ahli aje..:)))

Kjee said...

TERIMA KASIH SEMUA YANG TELAH BERI TESTIMONY YANG SANGAT2 BERGUNA INI. ALHAMDULLILAH...NANTI KAWAN2 LAIN YANG BERMASALAH BOLEHLAH MENJADIKAN INI PANDUAN. INSYA ALLAH.

sharifah rosidah said...

Jee aku pun tahu hafifi sakit kanser lama dulu, dia kan geng juga dengan sb, orang banting dan bapa dia dengan bapa mentua aku kawan sama2 cikgu lama dah tak dengar berita dia selepas dia berhenti kerja.

cik cek said...

Salam kjee...singgah sebentar...just nak berkongsi pengalaman....cek pun makan supplement yg sama...abg cek pengidap sakit kencing manis tegar..dah kena potong sebelah kaki...masa tu lum jumpa 4 life...dan ada jugak masalah jantung sepatutnya kena buat pintasan jantung 2 years ago...tapi syukur alhamdulillah....kesihatan nya memang semakin baik semenjak menggunakan 4Life....pintasan jantung tak perlu dibuat lagi dan ubat dari hospital utk jantung memang abg cek tak makan pun....Bertahun dah jadi pengguna setia 4Life...kita berusaha kan Kak jee...

Anonymous said...

Hi Kak Jee, selama ni say silent reader je, tapi kali ni saya terpanggil nak komen kerana 4Life, saya kenal 4 life sejak awal bulan 2 lagi, kedua orang tua saya memang mengambil supplement ini, ayah saya ada sakit jantung dan tak boleh buat keje teruk mesti cepat penat, tapi sejak dia amik supplement ini, dia dah boleh buat keje dan mak saya ada darah tinggi, kencing manis,dan kolestrol tinggi dalam darah dan jantung sekarang kencing manis dia dah stabil boleh dikatakan tiada langsung dah darah tinggi dah stabil jugak.. memang saya rekomen kan sesapa yang sakit elok amik supplement dari 4 life nih, saya sentiasa stanby kat rumah , untuk sesapa sakit.

Jiejah @ Iza said...

saya pun makan suppliment ni ..
nak share citer kak jee kat facebook saya boleh ?

Norbakyah said...

Kak jee,

4 life nie mmg bagus, anak saya berusia 2 tahun pun ambil. doktor anak sy yang syorkan, saya tak kisah berbelanja lebih asal anak sihat. sekarang anak saya jarang demam demam. bagi kengkawan yg lain tak rugi cuba 4life nie.....

zuwaidah said...

kak jee, suami saya pun resdung. nanti dpt gaji saya nak try beli utk suami. nanti saya email kak jee yeee...

zai zaidah said...

salam...alhamdulillah kak je guna TF nie...mmg bagus produk nie coz anak sya anak istimewa @ oku mmg sya bg kat anak saya mkn ubat TF ni, alhamdulillah x de la sawan die, ubat nie utk ape2 sakit pun boleh, just cuba la dulu kan...ibu mengandung pun bleh mkn...teruskan kakjee...w/pun harga die ada yg tak mampu, demi kesihatan terutama utk anak sya, pejamkan mata je la harga tu...

Queenie said...

Kjee..tumpang lalu utk Eqinkhadijah ya.

so far takder lah kesan sampingannya. dia stop pun atas arahan doktor, maknanya tak perlulah nak bergantung selamanya pada TF tu.

sekarang dah umur 6 tahun, ttp aktif, cerdik, keletah, peramah..insyuaAllah kalau saya berkesempatan jumpa dgnnya di kampung, saya buat entry khas ttg dia. saksikan sendiri gelagatnya yg bijak dan cerdik tu...

kalau kenang2kan masa sebelum dia amik TF tu, ya Rabbi....asyik merengek tak tau apa punca...
mmg menguji kesabaran semua org...

apapun kena ingat jugak, segalanya dgn izin Allah kan...

Ida Johor said...

Assalamualaikum...Kjee sy pun silent reader tp nak share gak ttg kehebatan TF4life ni..dulu ank sy kene sakit kulit jangkit berjangkit dr satu jari ke satu jari..mmg kesian sayu hati sy sampai dia xmo jalan..kalo nk pergi ke satu tempat dia akan merangkak..mcm2 ubat klinik dan hospital kami bagi penyakit dia baik tp kan berulang semula..pastu abg ipo try bg TFplus ngan Tf jelly untuk sapu..Alhamdullilah dgn izinNya sampai skang takde dak penyakit tu..kesan pun xde kulit dia cantik mcm x penah dpt penyakit tu sblum ni..skang ni TF the best la utk supplement family kami lebey2 Riovida yg sedap tu kene nyorok2 kalo ank sy nampk dia teguk semacam je hehe..sape yg sakit tu cube la
I-Allah berhasil..

Anonymous said...

Ismail, Kajang
Assalamu'alaikum, saya nak turut share mengenai produk TF, saya dah dua tahun amalkan bermula dengan usaha turunkan kolestrol diikuti dengan usaha mengubat fibroid isteri saya. Alhamdulillah Allah bantu jadikan TF sebagai penyebab dan penawar.

Maya said...

As Salam Kak jee,

Very Interesting.. kalau org yg kena diabetis & darah tinggi ada side effect tak semasa pengambilan TF ni? Sebab emak saya penghidap diabetis & darah tinggi..

TQ

Waty said...

salam gee, akak adalah pengikut sedia blog gee, selalu baca bkan selalu tapi hari2....nak tanya ni akak ada masalah:-

1. Kulit badan dan tangan jadi gatal2 dah mcm kudis, apakah yg sesuai utk akak.....sila bimbing dan beri penerangan kerana dah puas berjumpa dr. pakar......

Kjee said...

salam waty, boleh call kjee 0126780501. nak tahu lebih lanjut.

Anonymous said...

akak anak saya umur 10 tahun tapi dia selalu saja selsema diwaktu pagi,bukan tu saja hidung dia pun mengalami gatal-gatal.adakah 4 life dapat membantu masaalah anak saya ni......

Kjee said...

kanak2 boleh makan transer factor. anak awak kena makan TF Advance 2 biji 2 kali sehari. satu botol ada 60 biji. harganya RM169. sila kol Kjee 0126780501. kalau nak bagi dia chewables pun sama khasiatnaa untuk resdung. Chewables harganya RM173 dan mengandungi 90 biji.

ju said...

kan bagus klu duit simpanan insuran kita boley kita kuarkan utk beli supplement

Asiah Shah said...

assalam kak jee..sy ada nampak kak jee di LEAP cnvention mggu lepas.sy doakan k.jee diberikan kesihatan yg berterusan..Transfer factor mengubah kehidupan sy sekeluarga dari segi kesihatan & kewangan...pd kwn2 k.jee,jgn tggu lg..join la k.jee kita ni.. :) gud luck k.jee

elly said...

Salam sy elly. adik sy menghidap stomach cancer tahap 4. Skrg kami tgh wat kemo+ treatment guna vit b17. Dah berbelas ribu abis utk b 17. Tp kesannya agak lmbt dan kdg2 menakutkn. X tau kalu bg adik sy TF ni ok ke x. Kalu mcm adik sy pny skt apa yg perlu dia mkn n berapa hargany. Emak sy lak sakit kaki. Kt nlkg lutut. Blh kata sendilah. Ada ke ubt yg sesuai?

Kjee said...

salam elly, please call Kjee 0126780501. susah nak jelaskan di sini. lebih elok kalau jumpa Kjee di opis.

MamaSiti said...

Kjee, nak tanya. TF ni sesuai ke untuk pesakit buah pinggang yang sedang jalani rawatan dialisis?

Kjee said...

Salam Mak Siti. Kjee ada seorang customer yang beri ubunya makan TF advance. Ibunya pesakit buah pinggang yang menjalani dialysis. beri dua biji dua kali sehari. TF advance boleh membantu menguatkan sistem imune melawan penyakit, dengan izinNya. kalau ingin membeli, boleh hubungi Kjee di 0126780501. terima kasih.

Anonymous said...

salam.
saya Aina. K.jee, saya ada fibroid saiz 15cm dan pernah operation tuk gugurkan baby serta bt embolisation tuk ttp salur darah ke fibroid. Bulan 10 nnt saya ada temujanji ngan doktor tuk tgk balik saiz fibroid nie. Saya takut fibroid saya xtunjukkan perubahan. Pls kak jee, blh rekemenkan pada saya TF yg sesuai tuk sya. Plssss

Kjee said...

Aina, kalau fibroids boleh mkn rio vida dan tf plus. 30 ml rio vida tiga kali sehari dan 2 biji tf plus, 3 kali sehari. Harga ahli rio via rm249 dan tf plus rm232. Ada pakej dua botol tf plus dan dua kotak rio vida rm750. Tambah rm30 jadi ahli. Call atau sms kjee 0126780501.

Anonymous said...

As salam semua.saya ingin bertanya pada kak kjee boleh ke pesakit buah pinggang makan tf sedangan tahap protien kena jaga sbb kandungan tf terdiri dari extrak susu awal dan kuning telur yg mengandungi kandungan protien yg tgi.saya banyak membaca berkaitan penyakit buah pinggang kerana saya mempunyai simthom awal.setelah diperiksa kandungi protien dlm air kencing 1+ keesokannya pulak di periksa -ve pula.tetapi sy kerap sakit pinggang.ada x customer kak kje yg sembuh dr penyakit ini?

Kjee said...

Pihak 4Life telah membelanjakan berjuta2 dollar kearah penyelidekan. Dan hasilnya ia Transfer Factor. Ramai pesakit buah pinggang sudah makan TF. Kalau mahukan maklumat lanjut boleh call sendiri Dr Tamilselvam 01671175855.

Anonymous said...

Owh..so far ada ke customer pulih atau peningkatan tahap kesihatan buah pinggang?insyaAllah sy akan cal dr tamilselvam

Anonymous said...

Salam kakjee. Saya lela. Saya silent reader kak jee. Tiap hari mesti nak jengok blog kek jee. Saya nak Tanya sikit. Saya ada kolestrol tinggi , produk TF apa yg sesuai ?

Kjee said...

Walaikumsalam Lela. TF Plus.

xura said...

Salam kjee...saya pesakit kanser payudara tahap dua..telah menjalani pembedahan n baru menjalani rawatan kimo kali pertama masih ada 3 kali lg rawatan kimo dan 23 kali untuk radioterapi. Saya tahu transfer factor ni baik utk kanser cuma bolehkan ia diambil semasa dalam rawatan kimo...para nurse ada berpesan semasa rawatan kimo tidak boleh bercampur dgb ubatan or herba ..takut lagi memudaratkan... kesan kimo saya membuatkan saya kene tahan wad selama seminggu...ketahanan bdn saya lemah ..menyebabkan saya kekurangan sel darah putih...saya perlukan supplemen ..minta pandangan kjee..

Kjee said...

Walaikumsalam Xura. Kami di 4Life telah memberi pesakit kanser mengambil product kami walaupun sedang kimo. Akibatnya ramai yang kata jelas badan tidak lemah dan rambut kurang gugur. Kalau ada pertanyaan sila sms 0126780501. tq.

Anonymous said...

Assalam kak jee saya nak tanya bole ke pesakit slip disc dan cyst makan TF. Dan ada ke kesan sampingannya. Terima kasih

Kjee said...

Walaikumsalam. TF bukan ubat justru tiada kesan sampingan. Ia adalah suppliment. Sila baca testimoni mengenai slip disc dan jugak cyst di bawah lbel testimonies. kalau perlu details call 0123816091.

nurain said...

Assalamualaikum..k.jee saya pesakit kanser payudara gred111..dan telah menjalani pembedahan membuang lump dan lmph node..saya tidak mahu menjalani kemoteraphy.dan menjalani perawatan islam.berharap product transfer factors dapat membantu..juga harap dapatlah kiranya k.jee sarankan yang manakah jenis transfer factors yg perlu saya ambil dan costnya..harapan saya dapatlah kiranya k.jee membantu..amin

Kjee said...

Salam Puan Nurain. Sila call Kjee di 0126780501.

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...