Monday, October 31, 2011

RESDUNG DAN SUPLIMEN SPECIAL UNTUK WANITA

Dato Hafifi Hafidz

Salam. Harap korang tak marah kalau Kjee asyik cerita pasal kanser, pasal resdung dan juga penyakit2 yang sewaktu dengannya. Bukan sebab Kjee nak promo Transfer Factor tapi Kjee nak kawan2 Kjee semua sihat. Rawat sebelum parah!






Satu ketika dulu, Kjee ada kenal satu VVIP ni. Usahlah tanya siapa sebab dia dah arwah. Dia kena sinus atau resdung. Pastu masuk Pantai Medical Centre. Tak beberapa hari selepas Kjee dapat tahu dia masuk spital tu, dia pun meninggal. Kjee terkejut sangat sebab tak tahu resdung boleh menyebabkan kematian.
Ini suplimen resdung - Harga ahli RM169
Kemudian, apabila berjumpa semula dengan Dato Hafifi Hafidz, rupa2nya beliau pun dikesan mengidap kanser bermula dari resdung! Sudah diambang maut tetapi dengan izin Allah swt, beliau telah ditemukan dengan suplimen Transfer Factor yang menyelamatkan beliau dari maut. Doktor yang merawat dia sudah pun suruh dia balik dan sediakan wasiat.

Bacalah kisah dia di sini bagi mereka yang masih belum tahu atau baca.

Dato Hafifi sudah sampai tahap 4 kanser. Tetapi bagi mereka yang bertahun2 menderita kerana resdung, janganlah bimbang. MUNGKIN anda tidak mengidap kanser tetapi hanya resdung. Tetapi resdung mungkin memberi amaran petanda kanser.

Kjee pun sekarang sedang makan suplimen untuk resdung setelah Kjee pulih dari asthma/lelah dan juga penyakit OSA (lemas ketika tidur). Kjee ambil suplimen Transfer Factor Advance untuk resdung.

Kemudian, ini untuk wanita pulak. Terutama sekali yang sengugut, susah nak mengandung, rasa tak bermaya, atau imbangan hormon yang tak betul . Begitu juga yang sudah melewati usia 40-an dan sudah beranak pinak. Masa kita bersalin, pasti korang tahu yang banyak urat2 putus. Walaupun kita berjaga masa dalam pantang, tapi mustahil untuk kembalikan dalaman kita macam masa sebelum beranak.

Suplimen ini elok  untuk wanita - Harga ahli RM197
Kjee syorkan korang ambil suplimen Belle Vie. Kjee baru tiga hari start makan. Kjee ada masalah hormon imbalace. Masa muda dulu, nak period setahun sekali pun susah!!! Nasib baik masa period datang, Kjee boleh mengandung dan dapat 2 anak. Banyak kali Kjee keguguran. Dan bila keguguran, manalah nak jaga sangat badankan?

Belle Vie jugak elok untuk wanita yang sedang atau dalam proses menopos atau putus haid. Ia mengimbangi semula hormon kita dan kulit serta wajah kembali anjal. Tapi taklah macam anak dara tau. Hehehe.

Ini ada satu cerita pasal kesan Belle Vie. Actually Kjee malulah nak tulis tapi pasal korang, tak kisahlah. Ada seorang kawan Kjee ni. Usia dia 49 tahun. Suami dia usia 29 tahun. Mereka baru berumahtangga selama 6 tahun. Kawan Kjee ni makan suplimen Belle Vie. Hubungan intim suami isteri cukup dan amat memuaskan, kata kawan Kjee. Ada ketika suaminya suruh dia kurangkan dos. Ehem ehem. Tak sanggup nak sambung lagi. Hehehe.

So hari ni Kjee citer pasal Resdung dan Belle Vie. Nanti Kjee citer pasal chewables untuk kanak2 yang boleh tingkat IQ. Elok untuk kanak2 down syndrom, lelah, serta lembam.

Sesapa nak tahu lebih lanjut atau order, sila call 0126780501/123816091. Khusus untuk bertanya soalan atau order Transfer Factor. Yang lain maaf, tidak dilayan.

Untuk harga sila lihat sini. Terima Kasih. Kalau nak mintak tolong Kjee belikan harga ahli, no hal. Boleh saja. Call 0126780501.


NOTIS:

KALAU NAK BELI .. SENANG JA..

KALAU NAK MENIAGA.. ELOK REGISTER SEBAGAI AHLI
KALAU NAK PAKAI SENDIRI.. NAK JADI AHLI BOLEH..TAKNAK PUN BOLEH..

BOLEH BELI ATAU REGISTER SEBAGAI DOWNLINE KAK JEE PAKAI ID. NI

  1. FAUZIAH ABD SAMAD (7351099)
  2. FARAH NADIA BT MOHD NOH (7351002)
  3. HISHAMMUDIN B. MOHAMED ZANYUIN (7405511)
  4. FARIDAH ABD SAMAD (7480143)
  5. PAZELI BIN ISHAK (7325368) 

ALAMAT 4LIFE KLIK SINI

PERLU DIINGATKAN, PRODUK 4LIFE IALAH PRODUK MULTILEVEL MARKETING (MLM). TETAPI TIADA PAKSAAN UNTUK JADI AHLI, TERPULANG KEPADA ANDA!

NAK TAU LEBIH LANJUT .. SMS KE NO HP NI 012-6780501/012-3816091 (SMS SAHAJA)



10 comments:

Ena said...

cam menarik jugak belle vie ni kak jee.. baper sebotol ekk?

Idah said...

boleh cuba.....

Anonymous said...

thanks for the info Kak Jee. Berminat nak mencuba Belle Vie .. berapa RM ye ?? Lui

Kjee said...

Kjee dah bubuh lik kat atas untuk senarai harga. terima kasih.

Anonymous said...

Salam. kjee, yg kjee mkn tu sebotol mkn brp lame? terigin jugak nak cube tgk kjee punye testimoni ni bgs..mane tau dgn izin Nya blh lah sembuhkan or kurangkan sinus ni

uchee said...

as'kum kak jee, saya nak mintak tolong kak jee tanyakan dato hafifi tentang suplimen transfer factor ni boleh ker merawat dengkur semasa tidur. saya ni kiranyer dlam kategori berdengkur kuat. saya malu kalau tidur ramai2 dalam satu bilik. mengganggu ketenteraman org. atau pun kak jee ade ke kaedah mengurangkan dengkuran kuat ni. tolong yer kak jee...

Anonymous said...

AsSalam...saya ingin bertanya..saya ada mengambil supplement Belle Vie dalam masa 1 bulan sudah, selepas saya mkn saya ada keluar lendir lendir dalam 3minggu selepas itu barulah keluar darah haid, darah haid dlm masa 5hari masih lagi banyak..apakah disebabkan dengan pengambilan Belle Vie? Sebelum mengambil memakan Belle Vie, darah haid tidak teratur dan selalu keluar keputihan dan gatal gatal...apakah ini memang kesan nya?

Kjee said...

salam. nak tahu awak beli dengan kjee ker? kalau Kjee jual, pasti Kjee akan terangkan segala healing crisis atau krisis pemulihan.
Kalau tak beli dengan Kjee, tanyalah kepada orang yang awak beli.
Selalunya orang yang jual dengan explain lebih lanjut. Usah lepas tangan.

gemalahati said...

hai kajee

Anonymous said...

salam..nk tnya Cara nk amik TF utk yg sakit urat belikat dan resdung mcm na ya..org dewasa bole mkn TF chewable x coz sama fungsi mcm TF advance formula...

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...