Monday, November 28, 2011

JOM JUMPA DI ALOQ SETAQ

Hari ni Kjee bersama Unclepali, Nadia, Dato Hafifi Hafidz akan ke Alor Setar untuk sessi pertemuan bersama warga Alor Setar dan kawasan sewaktu dengannya.

Kami akan menginap di Hotel Grand Crystal, Alor Setar di Jalan Kampung Perak. Pada jam 8 malam, Pakar Kesihatan 4Life (Champions Grup) Dr Tamilselvan Suppiah, akan memberi ceramah mengenai Kesihatan dan 4Life Transfer Factor, pada jam 8 malam.

Kalau korang berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai apa jua penyakit, datanglah beramai2. Bawaklah mereka yang sakit. Yang tak sakit pun boleh tahu bagaimana hendak mencegah daripada terkena serangan penyakit berbahaya. Masuk adalah percuma.

Untuk keterangan lanjut, sila call 0126780501/0123816091

OLEH KERANA KJEE OUTSTATION, KJEE TAK PASTI SAMADA ADA MASA UNTUK UPDATE BLOG. TETAPI KJEE TETAP AKAN ONLINE APABILA MASA MENGIZINKAN. MAKLUMLAH SEKARANG DAH ADA GALAXY TAB...BOLEH ONLINE DALAM KERETA DENGAN MUDAH. HEHEHE

5 comments:

sharifah rosidah said...

Aku pulak baru balik dari Kuala trengganu tengah malam tadi, penat pun belum habis lagi ni.

lienda said...

bila nak mai ke nilai,N.S...tentu ramai orang nilai berminat untuk mengetahui 4life nie....!

Kjee said...

Salam Linda. Kjee pun teringin nak ke Nilai. Kalau ada yang sanggup kumpulkan kengkawan, Kjee boleh ke sana bersama Datin Azlin dan Dato Hafifi. Hubungi Kjee 0126780501. terima kasih.

littlemonsters said...

Salam Kak Jee,

TF di UK sama ke dengan di Malaysia? Maksud saya dari segi status halal/vegetarian. Kalau kita ni sihat (setakat ni) apa recommendation K Jee? Utk kanak2 pun boleh ke?

Jzzk.

Kjee said...

salam littemonsters. Kjee dah text kat Dr Tamilselvan and he says MOST of the products in the UK ARE HALAL.

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...