Friday, November 4, 2011

WANITA KENA CANTIK LUAR DALAM


foto ehsan google


















Setuju tak kalau Kjee kata macam itu? Samalah macam orang kata, mulut mahu manis hati mau baik.

Bukan wanita jer sebenarnya yang kena lawa luar dalam. Lelaki pun harus ganteng luar dalam. Tapi hari ni Kjee nak story pasal pompuan dulu.








Masa Kjee sekolah dulu, guru Bahasa Malaysia Kjee, Puan Aishah pernah berkata: "Kalau beli baju mahal dan cantik, yang dalam tu pun kena beli yang berkualiti jugak. Janganlah mentang2 ia digunakan sebelah dalam (bra), beli yang koman punya!"

Kami terpinga2 Puan Aishah cakap cam tu. Eh kenapa? Dia kata kalau bra kita kualiti yang elok, maka kalau kita pakai baju, akan nampak tubuh kita cantik. Kalau kualiti murah, boleh jelas nampak susuk tubuh kita yang senget benget." 

Itu zaman dulu2 sebelum ramai guna tudung. Sekarang dah pakai tudung, tutup bahagian dada, tentu dah tak payah guna bra berkualiti kot! Eh entahlah. Aku kena guna yang kualiti luar negara sebab yang local tak ada saiz. Kahkahkah. Bila dah tua2 macam ni baru Kjee faham dan turunkan ilmu yang diberi oleh Puan Aishah kepada anak Kjee. Memang betul rupa2nya.




Okay berbalik kepada bab cantik luar dalam. Kita mampu beli mekap jenama termahal...sekarang jenama apa yang mahal hah? Oh ya Mac. Kjee guna yang murah jer...yang macam Sharifah Amani pakai dalam iklan TV tu...brand apa hah? Oh ya Silky Girl.

Sekarang ini kaum perempuan pentingkan yang luar jer cantik. Mereka tak kisah, apa yang mereka telan untuk mencantikkan luaran mereka. Bila dah kerepot barulah nak sibuk cari botoxlah...collagen lah...vitamin itu dan ini.

Pemakanan untuk dalaman wanita harus bermula dari hari pertama seorang gadis sunti itu mengalami kedatangan haid. Kjee mula makan jamu ketika itu. Mak yang syorkan. Tapi sekarang dah tak makan dah. Syorkan kat Nadia dia tak nak. Tak sedap. Dia nak yang sedap macam iklan Maya Karin ntah apa nama tu. Tak payah pakai mekap, muka berseri2. Ala Maya Karin tu cantik. Dia tak makan kata makan itu dan ini pun orang percaya kan?

Semalam ada adik ni sms Kjee. Dia kata dia belum kahwin. Boleh ker dia makan Belle Vie Transfer Factor? Apa lak tak boleh. Belle Vie mengandungi segala jenis ramuan yang diperlukan wanita. Kalau segugut boleh, kalau keputihan boleh, kalau nak kesuburan boleh dan macam2 lagi masalah wanita.  Dan untuk yang berumah tangga, ia akan membangkitkan stamina.

Belle Vie meningkatkan kecergasan badan wanita selain memulihkan mana2 yang tidak betul. Elokkan perjalanan darah supaya haid teratur. Orang perempuan ni kalau segugut atau haid tidak teratur, akibatnya sakit sini sakit sana! Kalau period teratur, tentu kita jadi subur, betul tak?

Ini bukan promo. Tak paksa sesiapa beli tetapi nak share pengalaman dan pengetahuan. Memang susah Kjee nak beri nasihat sebab pasti ada yang kata sebab Kjee jual. Kjee mintak maaf sangat2. Sebab itulah Kjee jual kepada korang harga ahli. Nak korang sihat. Mudah2an Allah swt balas cara lain kepada Kjee.

Okay, harga Belle Vie ialah RM197 untuk ahli dan RM236 bukan ahli. Tapi Kjee jual harga ahli untuk kengkawan semua.

Kalau minat, sila sms 0126780501.



8 comments:

ZurinaZ said...

semoga Allah melipat gandakan rezeki kak gee....amin....:)

sharifah rosidah said...

Aku tak kesah, kalau sb beli aku bedal jer.

munnafendy said...

btul ke boleh rawat kesuburan?

kalau ye nk pomot kat akak sy, cian dh usaha mcm2 xde rezeki anak lg

Kjee said...

salam munna,cubalah. ada seorang pengguna yang cukup puas hati penyakit2 dalaman wanita yang dihidapinya dapat diatasi dalam masa 5 hari. call Kjee 0126780501 untuk mengetahui lebih lanjut.

inahar ali said...

salam rindu kakjee..adik saya pun ada masalah ovarian cyst 4x5cm pas mkn bell vie sebotol(sebulan) saiz reduced to 3x3..doc kt hosp selayang pun terkejut..tp diorang benarkan my sis teruskan mkn belle vie tuh..alhamdulillah..

Kjee said...

Dr Ina: Tadi pun ada satu reader call Kjee. Dia ada masalah sama. Kjee nak suruh dia makan Belle Vie. Thnx sayang. Salam Aidil Adha.

Kjee said...

ini ada testimoni dari seorang pengguna Belle Vie. tadi dia mesej Kjee di FB.

kak jee blh tulis dlm blog tp rahsiakan identiti ye sbb perkara ni susah sikit nak citer ngan org.masalah saya selepas period baru2 ni saya mengalami 'discharge' yg berbau kurang enak sampai nak bersama dgn suami pun rasa malu.saya dah guna pencuci wanita setiap kali buang air tp x de kesan.saya kata ni mesti dirawat dari dalam,kebetulan jumpa Dr. Tamil baru2 ni dia bgtau cara2 makan belle vie.Jd saya makan belle vie 3 kali,tf advance 1 kapsul,riovida 1 cwn.hari ni hari ke-4 saya dpti dah x ade discaj yg kurang enak tu.sebelum ni mmg saya ada masalah keputihan yg melampau tp x la sampai berbau.Alhamdulillah,selesai masalah....tp nak yakinkan org yg benda ni berkesan susah skt sbb diorg x nampak n modalnye pun agak mahalkan.Ape pun saya mmg puas hati....

ini testimoni dri seorang yang tinggal di Sarawak.

Aslynn said...

Kalo pmpuan bg mkn belle vie,yg lelaki cmner lak..kwn sy dh 15 thn kahwin tp tkde bb lagi..ingat nk suggest kt dia...

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...