Saturday, December 10, 2011

ANNE DAH MASUK BILIK BEDAH, DOKTOR TAK JUMPA KETUMBUHAN!



Tadi ketika di pejabat 4Life, Kjee bertemu dengan pelakon Anne Abdullah. Lama sungguh Kjee tak bertemu dengan dia. Tetapi Kjee selalu jumpa kakaknya, Kay Abdullah. Kalau tak silap Kjee, Kay ni seorang doktor.



Anne terus mendapatkan Kjee tadi apabila ternampak Kjee sedang duduk menunggu masa untuk mendengar ceramah. Dia beritahu, dia ke sana sebab beli produk untuk teman baiknya, aktres Umi Aida. Lupa pulak nak tanya Umi sakit apa.

Menurut Anne, dia mengambil Transfer Factor setelah diberitahu doktor terdapat cyst atau ketumbuhan pada rahimnya. Ketumbuhan tu sudah mencapai saiz 23mm. Taklah besar sangat tetapi doktor menasihatinya menjalani pembedahan untuk membuang ketumbuhan itu.

Bagaimanapun, kerana sibuk sangat shooting drama bersiri selama beberapa bulan, Anne menangguhkan pembedahan. Kakaknya Kay menasihati dia supaya cuba mengambil Transfer Factor. Dia pun setuju sebab tidak ada masa untuk pergi ke hospital untuk pembedahan itu.

"Selama tiga bulan Kjee, saya makan TF Plus dan jus Rio Vida. Saya makan jer ikut saranan kakak saya. Kemudian tiba masanya saya perlu menjalani pembedahan. Hari pembedahan, semuanya sudah siap sedia. Kemudian beberapa minit sebelum saya dibius, doktor scan untuk mencari ketumbuhan itu. Doktor terkejut apabila tidak menemuinya.

"Doktor tanya saya makan apa? Saya katalah Transfer Factor. Dia kata...produk itu memang bagus tapi mahal," kata Anne.

Sejak itu, Anne tidak henti2 makan Transfer Factor untuk kesihatannya. Malah, katanya, ramai artis mengetahui ceritanya dan dia membelikan produk TF untuk mereka. 

Tadi masa bertemu dengan Anne, kenapalah Nadia tak amik gambar dia. Terpaksalah google.


4 comments:

Cik Rose Cute said...

mahal la..kak jee tak mampu nak beli hehehe....

Kjee said...

Kjee tak pernah paksa sesiapa untuk membeli atau jadi ahli. kalau sakit, ikhtiarlah. Kjee cuba berikan cerita2 mengenai TF sebagai contoh.

Anonymous said...

betul kjee,mmg mahal,tp insyaallah,smga di berikan rezeki yg lebih utk saya memboleh kan beli suppliment ni..insyaallah

anne abdullah said...

ya betul kak jee tapi nak bagi tau kakak anne tu bukan dr tau salah tu dia org biasa jew tapi memang bagus produk ni memang sgt bagus sampai heri ni anne tak pernah tak makn tapi badan naik sikit sb immune system kita dah betul tu yg kita jadi berselera nak mkn nih ha ha ha tapi kjee harga mahal berbaloi dari kena operationkan? ok kjee all the best jom makan 4life 4 the rest of our life!!!!

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...