Tuesday, December 13, 2011

JOM JUMPA DI IPOH PADA 15 DAN 16 DISEMBER 2011


Dato Hafifi Hafidz





Kjee, Unclepali dan Dato Hafifi Hafiz akan ke Ipoh pada Khamis 15 Disember. Sekiranya ada yang minat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai produk2 4Life, bolehlah bertemu kami. Begitu juga sekiranya ada yang mempunyai sedara mara atau kengkawan yang sakit, silalah call Kjee untuk bertemu.

Kjee boleh dihubungi di nombor 0126780501/012381691.




9 comments:

pinky said...

salam kakjee...
tuk sakit apa ya?klau ada tiriod blh x?

Kjee said...

pinky: tiroid makan TF advance jer. rm169 sebotol. makan 2 biji dua kali atau tiga kali sehari.

Anonymous said...

Kalau utk kuruskan badan

Kjee said...

Kjee minum tea4life dan badan Kjee dah ringan sikit. jalan pun tak mengah sangat. 4life ada nutrastart. Kjee nak start januari ni.

Anonymous said...

salam k.jee. Bile nk buat di butterworth pula? saye nk bawa mak saye skali dgr penerangan tentang 4life ni.

Kjee said...

insya allah. kalau awak boleh kumpulkan kawan2 dalam kumpulan kecil, kami boleh ke sana. call atau sms kjee 0126780501.

Anonymous said...

Salam kak jee..mak sy ada kencing manis,2bln lps operation kaki sbb ada bisul,alhamdulillah dah beransur pulih.apa produk TF yg sesuai utk mak sy ye?tq kerana sudi membantu....siti,melaka

Mama Fizwan said...

Salam kak Jee,
Saya hadapi masalah untuk hamil lagi. anak saya sudahpun berumur 8 thn. Saya juga ada masalah period yg tk teratur. Terpaksa makan ubat untuk tutunkan darah... Apa produk yg sesuai untuk saya Kak Jee?

Kjee said...

Salam, kalau period tidak teratur, disyorkan makan belle Vie, 2 biji 3 kali sehari. supplimen untuk wanita yang sangat baik untuk menyelaraskan hormon, meningkatkan kesbuburkan, hilangkan segugut dan sebagainya.

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...