Wednesday, January 25, 2012

DR TAMILSELVAN, DATIN AZLIN DI IPOH JUMAAT INI


Dr SS Tamilselvan

Datin Azlin Ibrahim


Konsultan Kesihatan 4Life (Champions Group), Dr SS Tamilselvan akan hadir memberi Health Talk on Transfer Factor, di HOTEL SYUEN, IPOH PADA JUMAAT, 27 JANUARI PADA JAM 8 MALAM. Ini adalah siri ceramah bulanan beliau mengenai 4Life dan Transfer Factor.

Turut bersama beliau ialah Datin Azlin Ibrahim, upline Kjee. So kalau korang ada masalah kesihatan dan ingin mengetahui lebih lanjut mengenai supplimen ini, sila berjumpa Dr Tamil dan juga Datin Azlin. Mereka bersedia berkongsi apa jua ilmu mereka mereka cara2 mencari penawar kepada penyakit yang anda hidapi. Insya Allah.

Datin Azlin Ibrahim adalah isteri kepada Dato Hafifi Hafidz, seorang bekas pesakit kanser tahap 4 yang menemui penawar dalam product Transfer Factor dengan izinNya. Datin Azlin pernah melaluinya. Pengorbanan seorang isteri yang cukup tabah dan bertungkus lumus siang dan malam disisi suaminya ketika menghadapi saat2 getir kematian kerana kanser. Rugi kalau tak jumpa beliau. 

Dapatkanlah pengalaman beliau bagaimana beliau begitu sabar dan tabah terpaksa membantu suami melawan kanser di sisi anak2 yang masih kecil.

Masuk adalah percuma. Walaupun Kjee pernah merancang hadir sama tetapi rupa2nya jatuh pada tarikh sama Kjee berpindah rumah. Kjee harap korang akan ke sana beramai2. Nak tanya pasal supplimen atau nak jadi ahli pun boleh. Datin Azlin boleh bantu anda. Jangan lupa jumpa Datin Azlin, seorang wanita yang sangat ramah. Cam kita jugak. Hehehe.








4 comments:

Scarlett O'Hara said...

Kena baca lebih lanjut tentang supplemen ni.Mana tau baik untuk masa depan.

Papa-NtiQ said...

kakjee, tima kasih kerana masuk blog saya pagi tadi dan follow...terharu tak terhinggah...isteri saya suka sesangat blog kakjee dan salu follow posts tentang masakan..TQ www.blogmakanbest.blogspot.com

Anonymous said...

dah lama saya follow kak jee punya blog ni..kat sini saya tanya kak jee..bolih tak saya order barang ngan kak jee tapi kak jee bagilah harga kak jee..
1.anak saya umur 11 tahun perempuan dia selalu saya selsema dan gatal-gatal hidung..ubat apa yabg patut saya beli
2.saya selalu saja sakit-sakit badan kadang-kadang sakit pinggang,kadang-kadang tu masam ngilu je tulang..ubat apa yang patut saya ambil ooo lagi satu saya rasa berat badan saya dah naik..bolih tak kalau saya ambil teh 4life tu..

Kjee said...

Anak awak resdung. Perlu makn tf advance 2 biji 2 kali sehari. Awak juga perlu mkn tf advance 2 biji 3 kali sehari. Satu botl harga rm169. Anak awak kena mkn sekurang2nya dua botl baru nampak kesan dengan izinNnya. Awak kena mkn sekurang2nya 3 botl. Kjee ckp cam ni sbb ada yg beli satu botol dan kongsi 3 empat beranak. Pastu bila abis satu botl kata tf ni tak bagus sbb tak bole ubatkan sakit dia. Walhal dia mkn tak sampai berapa biji jr sbb berkongsi. Kjee ambil tea4life dan dapti berkesan kurangkan berat badan jika diambil berterusan tiga atau 4 bulan. Harga rm72.

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...