Friday, February 10, 2012

HAPPY BIRTHDAY MY ONE AND ONLY PRINCESS


Nadia at three

Tanggal 10 Februari 1988 dia dilahirkan. Hari ini Farah Nadia dah 24 tahun!! Perjalanan selama 24 tahun Kjee bersamanya yang sangat2 bermakna. We shared everything together. Tiada rahsia selama ini antara kami berdua. Nadia best friend Kjee sejak dia dilahirkan!






Alhamdullilah syukur. Tak nak tulis banyak2. Nanti pepagi Jumaat dah banjir.

But I want you to know this, Nadia. I love you so much and will always love you till my dying day. I don't know whether you knew this all along...you are sooo PRECIOUS!

Happy Birthday sayang. Thank you for making my life so complete!

Masa dapat diploma dulu

...malunya...dah tua lah

24 comments:

Irfa said...

hepi bday nadia
moga hidup diberkati Allah selalu

eima-caa said...

So sweetttt...

Hepi besday Nadia..bertuah Nadia ada mama mcm Kjee..

Kjee selalu meluahkan rasa hati seorang ibu pada Nadia dan Nadia tahu dan faham isi hati mama dia..

Kami adik beradik dari kecil sampai besar hanya tahu yang mak sayang kami sebab mak hanya cakap mak sayang semua anak-anak mak...selain dari tu hanya jadi rahsia hati mak...kadang2 teringin gak kan nak tahu apa yg mak fikir ttg anak2 dia..;)

Kjee said...

Eima: setiap ibu ada cara tersendiri untuk menunjukkan kasih sayangnya. Pamerkanlah kepada anak2 kita kasih sayang yang mereka perlukan. Insya Allah mereka akan turut pamerkan yang sama kepada kita.

eryne said...

salam.....

hepy bezdy farah nadia...

smoga di redhai ALLAH di dunia n akhirat dan dlimpah kurniakan rezeki...
amin....

^____^

honey said...

Happy Birthday nadia, auntie doakan semoga hdp nadia didlm naungan Allah, dikurniakan kshtn yg baik serta diluaskan lg rezeki nadia seklrga. aminn...

Cik RoSs said...

Happy Birthday Dear...

Anak adalah segala2nya kan,kak Jee...dia adalah anugerah Allah yang tak terhingga.

Bersyukur kepadaNya kerana diberi zuriat yang melengkapi kehidupan seorang wanita (ibu).

Misz MariA said...

Happy Birthday Nadia...GBU^^

Sari Yusa Ibrahim said...

dialah lelaki, dialah perempuan, dialah sulung, dialah yang bongsu, segala2nya adalah dia, Happy Birthday, Nadia :-)))

♥MAMASYAZA♥ said...

happy birthday nadia. sedih baca n3 kak jee ni. sama gak cam saya, saya kongsi byk perkara ngan anak sulung saya si ami, takde dia susah saya nak gambarkan ngan kata2 apa akan jadi kat saya

syalinda johari said...

Happy birthday Nadia..Teruskan menjadi anak yang baik.. Dan semoga mendapar rahmat dan diberkati Allah SWT..ameenn

secangkir madu merah said...

Syukur alhamdulillah Nadia punya ibu spt kak jee.. kasih ibu membawa ke syurga.. selamat ulangtahun buat anak dara kak jee itu... semoga sentiasa dibawah peliharaan ALLAH hendaknya..

Aslynn said...

Sy jd syahdu la baca n3 kjee nie..apapun Hepi b'day utk Nadia..

Qhaifa Nur said...

hepi bufday buat nadia....
semoga panjang umur & murah rezki..amin

HUZAIFA said...

happy besday nadia

paridah said...

HAPPY BIRTHDAY NADIA,,,MOGA SIHAT SEJAHTERA HAPPY MURAH REZKI...N SEMUA YG TERBAIK UTK MU...SEMALAM BIRTHDAY SONI...HARI NI NADIA PULA...ANAK2 SAUDARA YG SEDANG MENITI DEWASA DGN GEMBIRA...

Dinda Iva said...

selamat hari lahir nad....yang ke 24..masa berlalu dengan pantas maka hargailah saat2 indah yg dilalui sehari2..moga dipanjangkan usia..dilimpahkan rezki dan rahmat dariNya.. amiinnnnn

honey ej said...

heppi besday nadia. for kak jee, betul la tu..express ur feeling twds ur loved ones...before it's too late ;-) and nadia too.

Hayati said...

Happy b'day nadia. Semuga Allah memberkati kehidupan nadia dan keluarga.

Yatie said...

Happy Birthday Nadia, moga di panjangkan usia, di murahkan rezeki, di berikan kesihatan yg baik, menjadi anak yg solehah dan semoga menjadi anak yg membahagiakan dan membanggakan ayah dan ibumu. Aminn.....

bertuah Nadia mempunyai ibu sebaik KJee dan ayah penyayang spt unclepali...moga Allah memberkati hidupmu sekeluarga..

khairiah khaizu said...

selamat panjang umur nadia, moga jadi anak yang berjasa kepada orang tuanya....

Melor said...

saya baca tampalan ini

dunia mimi said...

menitis airmata saya...sb saya spt kjee cuma ada the one n only princess...mnjadi kwn baik dan melalui apa saja masalah...saya sentiasa rasa sedih bila ingat satu saat dia akn pergi bila sampai jodoh nya...happy bday tuk nadia..sesungguh kasih seorg ibu sampai terhenti nafas nya...sob..sob sedeh nya kjee saya rasa..<3

maszull said...

assalamualaikum kakjee...selamat hari lahir utk Farah Nadia yer...:)

Angah said...

aslm kak jee..
happy birthday to princess nadia,..
semoga panjang umur murah rezeki selalu seperti ibunyaa....

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...