Monday, February 13, 2012

KAY NAK BUAT LAPORAN POLIS

ehsan google


Update kisah 'KAY'. Kjee dah call dia suruh buat laporan polis sebab dia terima ugutan bunuh. Rasa2nya kalau tak sibuk, Kjee nk gi jumpa dia di kampung dia di Negeri Sembilan, esok. 

Kay kata ada adik beradik dia sanggup jaga babies dia lepas bersalin nanti. So dia nak keluar cari kerja lepas pantang. Kay ada sijil unit trust dan insurans. So maybe cari kerja bidang itu nanti. Kalau ada sesapa yang tahu ada vacancy dalam area tu blehlah bantu dia yer. Just sms Kjee 0126780501. 

Terima Kasih.

6 comments:

Cik Ayu said...

sampaikan salam CA utk Kay ye Kjee.. semoga dia terus tabah utk babies n semoga semuanya selamat n dipermudahkan

Anonymous said...

Assalamualaikum...
Kak Jee.. mungkin boleh telefon Talian Nur 15999 (KPWKM)
mohon rujuk kepada pihak sana apa yang boleh dilakukan.

mendoakan Kay berada dalam lindungan Allah dan masalahnya akan selesai. InsyaAllah.

ariemima said...

As Salam Kak Jee,

Pasal keja Unit Trust tu InsyaAllah sy ada jalan nak bantu. Nanti kirimkan details kat fashah28@gmail.com - Mima

Scarlett O'Hara said...

Moga2 semua selamat..

mademoiselle ten said...

at least dia masih ada keluarga utk membantu... kawan saya pernah hadapi masalah seperti beliau tanpa sesiapa utk membantu..terkapai2 sendirian menjaga 3 org anak dan dia hanya tabahkn hati saja dgn menganggap semua itu ada hikmah disebaliknya...akhirnya berkat kesabaran dia suami dia pun berubah sikap

Kjee said...

ariemima: nanti Kjee panjangkan kepada Kya, Thnx semua yang beri pelbagai cadangan. I really appreciate!

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...