Tuesday, March 6, 2012

BUKAN MALAS TAPI TAK LARAT

Dua hari tak update blog ni, rasa dua tahun bersalah! Serius ni. Korang ingat Kjee tak faham ker perasaan korang apabila buka jer blog asyik tengok entry sama.


Terima kasih banyak2 kepada yang sudi jenguk. Tadi, Puan Zaiton dari Puchong text Kjee tanya sihat ker? Apabila Kjee kata tak berapa sihat, dia kata ohh patutlah...tak update blog.

Bukan Kjee malas atau tak kuasa tapi tak larat. Tak tahu kenapa boleh tak larat. Agaknya usia dah semakin bertambah. Kerja jugak semakin banyak. Bukan kerja guna kudrat tetapi guna otak.

Anyway, kalau nak ikutkan hati memang banyak Kjee nak story. Tetapi nak story dalam keadaan otak yang tak berapa fokus, citernya jadi tak ceria dan best. Bila dah segar sikit otak, nanti Kjee story banyak2 yer.

Pagi ni Kjee bekfas roti lagi. Petang Ahad hari tu, Nadia buat lagi sebiji roti paun. Nasib baik lah. At least ada gak something untuk mama dan papa dia makan. Kjee minum nutrastart selang sehari. Tak lalu lah minum hari2. Dah tekak orang Malaysia...asyik pekena tosei, nasi lemak and lontong tetaiba disogokkan dengan minuman ala2 ice blended. Boring kan?

Until we meet again, nak ucapkan terima kasih banyak2 sebab jenguk sini. Semalam tak ada entry baru pun, kjee dapat 13,000 Page Views. Itu yang rasa bersalah apabila tengok banyak sangat PV. Insya Allah malam ni ada entry baru.

Home made bread bakar atas grill pan dan scrambled eggs + low fat mlik

3 comments:

Aslynn said...

Tq Kjee atas ssh pyh memerah otak nk bg sy hepi..Mmg tul pun,setiap kali buka blog nie,sy berharap sgt ada n3 baru..tp kalau tkde pun tkpe..byk menda lagi boleh di godek kt blog kak jee ni..Superwomen pun perlu rehat...

Anonymous said...

Salam kjee.. Tu la pasal,rindu sgt nk baca story kjee..bestt, cepat sembuh ye. Amin

zuwaidah said...

kak jee, take care dan jaga kesihatan. muahhhh

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...