Tuesday, March 6, 2012

CERMIN KERETA GELAP UNTUK ARTIS? APASAL?!!!

EHSAN GOGGLE


Ingatkan nak rehat. Tapi apabila nampak tulisan Saodah Ismail dalam Agendadaily.com teruja pulak Kjee nak komen. Actually, semalam lagi sewaktu dengar berita itu Kjee nak tulis. Kononnya Persatuan Artis Tanahair atau SENIMAN mintak Perdana Menteri halalkan cermin gelap untuk kereta artis.



Masa Kjee dengar berita tu dalam kereta semalam, ketawa besar Kjee. Wah senanglah kan Unclepali, kita pasang cermin gelap sebab Kjee ahli SENIMAN (oppsss dah setahun tak renew membership...baik aku cepat)

Ada pro dan kontra dari kalangan artis tapi Kjee tak setujulah. Satu, penting sangat ke artis sampai nak dapat keistimewaan macam tu. Ini mesti satu dua orang jer punya kepala. (Yang perasan sangat dia top  dan penting lah) Paksa semua ahli lain follow.

Baru Kjee nak tulis, terus tak jadi sebab Oda pun tulis hampir sama. Lagi kow dia bedal sebab dia bukan artis. kalau Kjee bedal nanti macam2 citer timbul sebab Kjee jugak digolong bawah kategori artis (walaupun species patut dah kena hukum tembak).

Okaylah korang followlah tulisan Oda yang panas berapi kat sini yer.

\

10 comments:

honey ej said...

HEHE....memang kaw2 dia bagi..ala..artis ni jalan atas karpet merah / dalam tv aje gah @ glamer..kt luar tu sama aje, manusia biasa..(pernah dok serumah dgn artis...)

wanie said...

salam k.jee..sya pun x stuju sama skali...."ISTIMEWA" sgt ke seseorg artis tu..?
harap kerajaan jgn luluskan,,

norhidana said...

aduh la... artis mana lah yg nk gitu yek...nk privacy sgt lah tu konon2 nyer

Ayu Rashid said...

nasib baik saya dan husband bukan golongan artis. sebab bapa mertua saya mesti bersyarah panjang kat kami kalau kete cermin golap. ahahhahaa

Ezza Muffinbiru said...

saya pun ketawa guling2 baca ni..adoi..apa hebat nya artis kat Malaysia ni...kat tv dan paper jer nampak gah..kat rumah macam kita gak!

Rafikasastras said...

Artis ni kan...ish susah nak cakap. Terover-over nak cermin gelap bagai untuk apa? Takut kena serbu peminat ke atau...eh tak baik tau! (Simpan dalam hati saja) ;)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

saya baca entri ni pun rasa nak gelak.. artis?? special sgt ker smpai nk di beri keistimewaan mcm tu.. kekekekeke

Niza said...

baik bg kelulusan tinted tu kat family yg ada ank kecik..senang nak breastfeed...ank2 kecik pun xdela kena panas dek matahari

Orchid said...

masa nonton kt tv masa press tanya zed zaidi tuh..tinted cermin kete artis...mmg kelako yang hamat..masa tuh leh terfikir ' low betui pemikiran retis nih kan'..plak tuh org kuat seniman yg berkata2...yadoiiii gelihati sungguh..setakat jalan atas karpet berkaler merah biru ke hapa..dh pikir gah...heloooo orang yg sakit kanser after kimo pun..patient yg kulit sopak sekalipun tk mintak tinted golap tau..sungguhpun dorang lebih memerlukan dari terkena cahaya matahari...fikirkanlah

Dieyna said...

tak payahlah nak tinted tinted.. ikut law mcm biasa je, artis bukan nya menteri sampai perlu dapat keistimewaan lebih2.. sekadar artis tu gak...huhu

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...