Monday, March 12, 2012

MERAH DAN HITAM YANG MENAWAN DARI ALCANO DESIGNS

IKLAN BERBAYAR





Siapalah agaknya pemilik sofa yang 'hot' ni. Geram tengok. Tadi ke kilang Ah Chye nak intai kalau ada scattered cushions....sofa ini baru jer siap dan sedang menunggu untuk dihantar ke rumah pemiliknya.

Design ini dibawa sendiri oleh customer, kata Angel. Bawaklah apa design yang awak suka, saya cuba buat, kata Angel.





Kalau minat, hubungi Angel 012 5276652 atau Mr Chye di 012 3966621. Alamat kilangnya: Alcano Design, Lot 2770 M, AL 220, Kampung Baru Sungai Buloh, 47000 Kuala Lumpur. Tel: 03 61401371




Ini half leather tapi boleh tukar ke fabrik pilihan sendiri




Sofa ini half leather. 

16 comments:

Eima Ari said...

uish..

cntiknye color sofa tu..tetibe cam jeles...

sape punya la gaknyee ekk..

mmg kat sini dia buat dgn cushion sekali ke KJee??

Kjee said...

Ada rupa2nya. Kjee pun tak tahu. Hehehe

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

fuhhhhhhh kalau le sofa ni kat rumah saya.. mau tido kat sofa je hari2 hehe..

harga yg dijual ok tak kat sana kak jee?

zuwaidah said...

kak jee, kena buat satu mcm ni kat rumah kak jee...mesti cun

MamaFaMi said...

Sofa kita la Kjee.... hehehehe... berangan itu percuma kan, so why not! Hehehehe... ampun!!!

Nich Arwen said...

Salam Kak Jee,

Saya selalu baca blog kak jee :)

kak jee, sofa kt kilang tu boleh custom made ka? lg murah la kn..

Kjee said...

Ya Nich, dia orang boleh buat ikut design kita. selalunya custom made mahal tetapi di situ harganya cukup berpatutan. pergilah tengok sendiri.

eid@zainal said...

kjee...range price bape hengget ye red black sofa tu..nk bdget gak ni..hehehe..tq kak...dlm bape rm K ye?

Kjee said...

tak pasti. kol lah Ah Chye.

nadia said...

kak jeeeeee! :)
wahh, bangga sekejap tengok sofa saya masuk blog kak jee. tadi saya pegi tempah katil dekat ahchai lagi, dier cakap, amoiii, u punya sofa merah masuk blog kak jee. lepas itu ramaiiiii datang cakap nak sofa merah macam dalam blog kak jee! :))
puas hati betul beli dengan ahchai and angle. siap boleh design sendiri. :)

Kjee said...

Pandai awak design Nadia. Ramai yang suka sangat termasuk Kjee. Hehehe

Anonymous said...

salam. boleh nak tanya harga sofa leather dan half leather. perbezaan harga dan jenis2 kulit serta kualiti kulit. Semalam baru survey Lorenzo, ada yang bawah 5k jugak tu.

baru buka blog ni arini, sangat menarik. patut teruskan je memberi maklumat berguna. TERIMA KASIH dan sekalung TAHNIAH atas pembukaan blog ini.

Kjee said...

Salam. Bukan Kjee yang jual. Call Angel atau Mr Chye.

Anonymous said...

salam kjee..saya try google address alcano ni,tp xdpt..area mane ni ek?

Geng DSLR said...

Nice gak ekh..Price dia bpa ni kakje?
nk kena g tempah 1 ni seblum raya..heheh

nadia said...

kak jee :)
pada mereka mereka yang tanya kak jee berapa harga sofa merah hitam ni, harap entry ni membantu mereka.

http://www.nadiafarahida.com/2012/11/harga-sofa-l-shape-merah-hitam-menawan.html

sofa ni saya punya sebenarnya. moga kak jee tak perlu pening pening kepala jawab harga lagi. hehee

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...