Saturday, May 19, 2012

SEGERA TEMPAH SEBELUM BULAN PUASA

IKLAN BERBAYAR

Boleh pilih kulit, separa kulit atau kain

Ada pelbagai jenis corak dan warna untuk dipilih

Musim Hari Raya sudah semakin hampir. Julai ini semua umat Islam mula berpuasa. Selalunya masa macam ini suri rumah sudah bersiap sedia dengan kelengkapan. Yang penting sekali pakaian untuk anak2, suami dan diri sendiri. Tak sampai beberapa minggu lagi, semua tukang jahit akan berhenti menerima tempahan.

Dan ramai jugak suri rumah yang bakal membeli perabot baru untuk mengganti yang lama. Kalau yang ingin membeli set perabot yang sudah siap, pasti boleh beli di saat akhir. Tetapi bagi mereka yang ingin menempah mengikut citarasa masing2, mungkin ini masa yang elok untuk membuat tempahan.

Alcano Designs yang bertempat di Kampung Baru Sungai Buloh masih menerima tempahan untuk set perabot menjelang Hari Raya. Tetapi, Angel Wong pemilik Alcano Designs bersama suaminya Mr Chye meminta agar pelanggan tidak membuat tempahan di saat2 akhir.

"Selain menerima tempahan untuk Hari Raya, kami juga sibuk menyiapkan tempahan dari pejabat, orang persaorangan dan lain2. Jadi, kalau ada yang ingin menempah, tolong buat dari sekarang. Kami jamin perabot akan sampai sebelum Hari Raya. 

"Sebab itu penting kalau mahu tempah awal. Elok sebelum bulan Puasa. Kalau tempahan lambat, susahlah kami mahu tolong," kata Angel.

Selain membawa designs sendiri untuk ditempah, Alcano Designs juga ada pelbagai jenis designs yang boleh dipilih oleh pelanggan. Mereka mempunyai contoh2 pelbagai jenis fabrik baik kain mahupun kulit tulen dan jugak tiruan.

Mr Chye boleh dihubungi di 012 3966621 dan Angel 0125276652. . Alamat kilangnya: Alcano Design, Lot 2770 M, AL 220, Kampung Baru Sungai Buloh, 47000 Kuala Lumpur. Tel: 0361401371. Lihat sini dan sini dan sini.




Angel Wong

Mr Chye



8 comments:

Mat Gebu said...

Ohh....I LOVEEE WING CHAIR ITUUU....

aren said...

Assalm kjee, sy pembaca blog u n mazidul... Tlg tanya ah chye or his wife kalau i nk beli perabot tu n mention i dr blogger reader u n mazidul agak2 blh dapat disc 30% + 30% tak? Lol....!

adda syuhada said...

meja makan ada tak Kak Jee...nak beli meja makan jer..sofa semua baru jer beli, mengamuk cik abg nanti..:p

Kjee said...

Adda: Kjee pun beli meja makan dengan Angel. Lawa. berbaloi dengan harga.

Anonymous said...

assalamualaikum kak jie.. saye sedang mencari sofa. trtarik dengan rekaan d syarikat angle.. dan tentunya saya teruja dengan diskaun yang di beri..
masalahnya saya dari penang... kos penghantaran mesti mahal...

adnim..

Anonymous said...

Kak jie, kalau nk tmph kerusi meja mkn shj 6 bijik boleh x agak2

miss $h0rty said...

kak jie, saya pon minat nk beli tp saya pon dari penang mesti mahal kos penghantaran kn.

adnim, jom share kot2 murah sket huhu

paparich69 said...

saya berminat untuk tempah sofa dan meja makan tolong rekomen kak jee

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...