Thursday, June 14, 2012

LAGI DESIGN PILIHAN DARI ALCANO DESIGNS

IKLAN BERBAYAR






Sofa 3-seater ini 8 kaki panjang


Katil bujang

Katil yang dibuat khas melekap di lantai. Tiada ruang untuk sampah/habuk bersarang

Kalau ada tamu atau anak kecik, letak tilam boleh tidur seorang lagi

Angel dan Mr Chai


CALL ANGEL 0125276652

9 comments:

Anonymous said...

Alhamdulillah saya jumpa Blog Kak Jee.. saya dah lama minat dengan lakunan KakJee dulu.. saya masih minat lagi ...
facebook saya ---Suzie Melur... nanti add saya ye...

ummimirza said...

wahhh..diaorang boleh buatkan katil sekali ye kjee, cantik pulak tu..

zaharah said...

saya berminat dengan sofa 8 kaki tu, kat mana boleh check harga & nak tengok design2 lain. tq

Kjee said...

Ada iklan sebelah janan blog ni. Klik situ.

Kjee said...

*kanan*

aliya2007 said...

sgt suka dgn katil hitam dgn pull out tu....wahhh!!!

Lily said...

Kak Jee....sofa yg panjang lapan kaki tu ....sebenarnya kerusi saya...kerusi tu mmg i n husband nak yg panjang sbb my living area luas ..
Thank you kak je sbb memperkenalkan alcano n mr ah chai..n wife so nice person..

littlemonsters said...

Berminat tgk sofa panjang tu. dalam lingkungan berapa ye harganya. exactly macam tu?

ein said...

berminat nyer

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...