Friday, June 29, 2012

PILIHAN BARU DARI ALCANO DESIGNS MENJELANG HARI LEBARAN

IKLAN BERBAYAR (SILA HUBUNGI MR CHYE ATAU ISTERINYA ANGEL. KJEE TIDAK DAPAT BERI HARGA ATAU ANGGARAN. INI HANYA IKLAN)




Mereka yang berminat, sila hubungi Encik Chai di 012 3966621 atau Puan Angel di 0125276652. Alamat kilangnya: Alcano Design, Lot 2770 M, AL 220, Kampung Baru Sungai Buloh, 47000 Kuala Lumpur. Tel: 0361401371

Harga yang ditawarkan adalah dari kilang. Ianya ditetapkan setelah anda membuat pilihan design serta fabrik.








12 comments:

zuwaidah said...

Kak Gee, cantiknyaaaa perabot kat atas tuuu. Nak tanya, bayarannya cash ke atau boleh ansuran.

Anonymous said...

salam kak..

bg pendapat saya, lebih bagus kalau akak dapat letak harge kat each gamba..bukan apa..so kami pembaca setia ni dapat expect dalam anggaran berapa harganya..expect what to expect...

tima kacih

Kjee said...

MAAF SEMUA. ENTRY INI ADALAH IKLAN. KJEE TIDAK ADA SHARE ATAU KENA MENGENA. SETIAP SOALAN SILA AJUKAN KEPADA ENCIK CHYE ATAU ISTERINYA PUAN ANAGEL. SEKIAN TERIMA KASIH.

Ummi_Eyta said...

Salam Kak jee, saya nak gi kedai perabot ni terus, camner saya nak dapat 30% diskaun yg akak ckp tu, dia percaya ker saya ni kawan kak jie.....

Kjee said...

salam ummi. kata jer awak pembaca blog kjee. ramai dah beli.

Anonymous said...

Salam kjee

boleh bg gps coordinate bg kedai ni?
tq.

kc

eja akhbar said...

salam k.jie.. mmg akan gerenti murah ker? sebab memang cantik-cantik gak lah sofa nyer.. harga nampak mahal gak!

Anonymous said...

Tk kjee bg peta ke kilang..sy selalu jugak masuk blog kjee..sblum puasa akan pegi. .Alcano ambul tempahan almari baju ke?

Anonymous said...

kak jee..kalau hantar sampai ke johor boleh ker?hehehehe

Anonymous said...

Hi, I just want to check whether can repair sofa........such as pillow & cushion cover......?

Anonymous said...

cantik sofa merah tu....

Haslinda Ilyana said...

Salam K.Gee,

Boleh dapat diskaun ke kalau tempah kat sini thru blog akak...saya ingat nak tempah macam2 ni... :)

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...