Friday, July 6, 2012

INCIK DAVID TEOH SAMA AHMAD IDHAM SUDAH GALOH?




Fuyooo pembikin filem Ahmad Idham dan Tauke Wayang David Teoh, sikalang sulah galoh kaa? (sekarang sudah gaduh kaa...ewah ada sub title dalam bahasa Malaysia)!! Dulu bukan main lagi cemolot (cium mulut...bahasa wartawan untuk dua insan yang rapat).


Why why why Incik David Teoh. Lu sikalang sulah aler pengalah balu ker? (lu sekarang sudah ada pengarah baru ker?).

Hmmm jangan lah itu macam Incik David. Itu Ahmad Idham sudah manyak2 bagi lu punya syalikat untunggg! Sikalang lu punya syalikat ada top itu nama, lu sulah lupa lia punya jaser ker? (ehhh korang bubuhlah sub titile sendiri yer).

Kjee tak pasti mana silapnya. Tetapi apabila Kjee dapat berita Ahmad Idham atau panggilan manjanya Jump, sudah buat private preview untuk kengkawan media bagi filem terbarunya '8 Jam' dan Incik David pun buat langkah sama tanpa mengundang Jump, something must be very wrong! Apakah ini  berita panas terbaru dalam industri wayang tanahair?

Kali ni siapa yang 'main wayang' tidaklah diketahui. Apakah Jump sekarang sudah pandai main wayang ataupun Incik David meneruskan wayangnya!!

Korang carilah sendiri jawapannya!!

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...