Tuesday, November 13, 2012

MERAH DAN HITAM YANG MENAWAN DARI ALCANO DESIGNS

IKLAN BERBAYARFoot Stool


Mr Chai dan Ms Angel

Sofa berwarna merah ataupun warna hitam campur merah, antara pilihan favorite pelanggan di Alcano Designs. Pelik jugak apabila ramai yang memilih warna ini adalah pelanggan yang terdiri dari orang Melayu, kata Mr Chai, pemilik Alcano Designs.

Sila bawa designs yang anda gemari ke kilang kami. Kami akan cuba sedaya upaya untuk memenuhi citarasa pelanggan.

Harga kami tidak tetap kerana harga tertakluk kepada jenis fabrik dan design. Ada yang memilih jenis fabrik baik kulit mahu kain daripada harga yang berbeza. Begitu juga dengan saiz perabot yang dikehendaki. Oleh kerana itu, Alcano Designs tidak dapat menetapkan harganya sehingga design dan fabrik telah dipilih.

Kilang Alcano Designs dibuka hari Isnin hingga Sabtu dari jam 10 pagi hingga 5 petang. Kami jugak bersedia ada di kilang untuk pelanggan yang ingin datang pada Hari Ahad dan Cuti Umum. Bagaimanapun, mereka harus menelefon kami untuk menetapkan appointment. Biasanya appointment pada hari Ahad hanya dari jam 2 hingga 5 petang.

Alcano Designs juga menerima bayaran menerusi Kad Kredit Utama.

Sila ambil perhatian harga perabot yang ditempah khas, memang mahal sedikit kerana ia menepati spesifikasi anda. Bagaimanapun, harga kami nyata lebih murah dari showroom kerana kami tidak perlu membayar sewa showroom yang sangat mahal.

Kalau ada apa2 pertanyaan, sila hubungi Mr Chai di 0123966621.  Atau klik sini, atau  sini .Alamat :: Alcano Design, Lot 2770 M, AL 220, Kampung Baru Sungai Buloh, 47000 Kuala Lumpur. Tel: 0361401371. GPS N 03 11.209 E 101 34.158

4 comments:

mala said...

cantik! suka yg wing chair & L-shaped sofa

Xane Neor Dzanagroups™ said...

cantik dan kemas..teringat zaman2 belajar buat sofa dulu..:)

Anonymous said...

salam kak gee n all bloggers...

saya dh tempah sofa 3 seater,2 seater bed day,wing chair,wardrobe 8ft x 8ft & dining table 8 Seater.. semua ni i tempah dgn alcano design.. all total RM 7000..promiseto delivery by next week..so x yah tggu lama2 la..

my husband ckp still murah n good quality in solid wood..

that y we decide to proceed this order with alcano design slps survey dgn kedai2 lain perabot..

Khadijah Wahab said...

alcano design ni hantar sampai jb tak ek ?

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...