Friday, November 9, 2012

SOTONG GORENG KUNYIT MEMBUKA SELERA

























Ini antara lauk yang Kjee suka masak sebab my husband dan doter suka sangat makan. Kekadang Kjee buat Ayam goreng kunyit. selalunya Kjee bubuh kacang panjang tapi hari ini Kjee letak kacang buncis. Suka ati lah nak letak apa. Kita yang buat dia kan?

Actually kalau buat pedas2 sedap. KJee bubuh cili padi yang telah diketuk2. Tapi, lunch tadi ada tetamu yang tak makan pedas. So terpaksalah buat kurang pedas.

Tak payahlah resipi sebab dah selalu sangat Kjee buat. Tapi kalau nak, klik sini.





2 comments:

GOLD FINGER said...

sedappnyaa..kak gee...membuka napsu makan saya..

Anonymous said...

As-salam.
KJee, mcmaner goreng sotong maksud sy, bila sy goreng air dia sotong tu bnyk sgt. Sy penah cuba keringkan dulu dgn tisu pastu baru goreng tp still kuar air yg bnyk jd kalo nak goreng bwg & cili kena kuarkan sotong dulu.

Alin

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...