Wednesday, January 9, 2013

KALAU KORANG SUKA VANILLA...



Nutrastart kini dah ada dalam perisa Vanilla. Kjee belum kesempatan merasa perisa yang baru keluar ini. Tetapi ramai yang dah cuba kata sangat sedap dan kurang manis.

Harga kini RM146. Boleh juga didapati dalam perasa Cokelat yang enak.

Nutrastart adalah meal replacement. Diambil untuk menggantikan makan tengah hari atau makan malam. Ia disyorkan untuk diambil menggantikan makan malam untuk mereka yang diet.

Kjee sekeluarga pula pernah mengamal pengambilannya untuk sahur. Ringkas. Hanya perlu bubuh air sejuk dan goncang. Unclepali suka minum setelah digoncang bersama ketulan ais. Boleh jugak dijadikan smoothies atau ice blended.

Ia mengandungi pelbagai nutrients yang elok untuk mereka yang ingin mengawal berat badan. Juga elok untuk mereka yang sibuk. Satu serving boleh buat seseorang kenyang sehingga 4-5 jam.

Satu canister (botol plastik) mengandungi 15 servings (15 kali makan).

Mereka yang minat untuk mendapatkannya bolehlah sms Kjee di 0126780501 atau 0123816091.

2 comments:

Anonymous said...

salam...memang sedap nutrastart perisa vanilla ni...sape tak beli rugi.

Anonymous said...

Salam kak jee...saya dr spore...dan telah purchase 4life TF...alhamdulillah sungguh berkesan utk kaki saya..ni semua berkat ur blog yg saya baca for 4life item...now nk diet pulak..nak start off wif the nutrastart...heheh thx kak jee!!!

Loves
Umi Triple S.Y.A.

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...