Sunday, February 24, 2013

HI TEA DI PIZZA HUT, SRI DAMANSARA







Dah lama tak makan pizza kat Piza Hut. Selalunya UnclePali order jer kat Domino's. Kalau buat sendiri lagi puas. Klik sini. Tapi apa nak buat, Nadia dah tak ada masa nak meroti sekarang. Habis belajar sibuk pulak jalani internship.

So hari tu masa jemput Nadia balik kerja, Kjee sebut teringin nak makan, Nadia ingatkan nak order jer. No no no. Kali ni teringin nak eat in. Lagipun, Kjee pernah nampak restoran Piza Hut yang baru dibuka di Sri Damansara.

Kami bertiga suka pizza crust. Nak order yang large, bimbang tak habis. So kami order regular bersama platter yang ada fried chicken wings, pita roll ala popia dan fries. Kjee kalau tak order salad, tak sah hidup. So it was Caesar Salad yang menjadi pilihan.







5 comments:

Anonymous said...

Alaaa x bgtau, kalau tak, bleh join... Pizza hut tu dah lebih 10 tahun kt sini kakjee, cuma baru2 dorang renovate..

susumanis said...

manisnya nadia berhijab..alhamdulillah, barakallahu fik..insyaAllah

Hezrin Ahmad said...

baru buka...kat mana kak... macam xnmpk pun...yg lama dkt2 RHB tu saya tahula...

makcikkantin said...

haha makcik tengah tengok blog kak jee my son2 kata..'woishhhh sedapnya ..mana punya ni..." hheheehe budak sekarang (dah 22 dah) ...tengok pizza boleh tersembul bijik mata

NaOMi said...

Sweetnya Nadia..alhamdulillah

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...