Pages

Thursday, June 20, 2013

TUNANG SHAH JASZLE DAH KATA GOODBYE






Akhirnya setelah Shah Jaszle mati2an dakwa tunangannya menerimanya seadanya walaupun membut kenyataan 'diperangkap' dalam kes khalwat baru2 ini, dia kecundang jugak. Rupa2nya dah 10 hari keluarga pihak perempuan meletakkan noktah atas perhubungan tu.

Dan pagi tadi Kjee baca dalam blog Rotikaya, Shah Jaszle dikhabarkan menyerang wanita yang membuat pengakuan di Melodi Ahad lepas yang mereka sebenarnya memang ada hubungan intim. Dan penangkapan itu bukan perangkap sebab pihak yang menangkap sudah lama mengintip kehadiran Shah Jaszle di rumah 'kekasih gelapnya'.

Dan sekejap tadi pulak, mStar mendedahkan lebih terperinci lagi.

Ewah kes ni nampaknya ala2 drama bersiri Rindu Bertamu Di Abu Dhabi. Ceritanya tak sama tapi sejak follow drama tu, Kjee rasa ramai yang dah tak berapa minat dengan Shah Jaszle lagi.

Badi berlakon watak itu berlarutan hingga ke his real life.


Ini Kjee copy paste dari blog Rotikaya.
Dan ini dari dari mStar Online.




2 comments:

NenetPenne (NP) said...

mmmm apa nak jadi laa dgn artis mcm ni...
menda yang tak elok lama2 terbongkar juga...

Suria Lekatlekitgurl said...

gosip2 sebelum ni pun mengatakan dia buaya.. hurmm

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...