Pages

Monday, July 8, 2013

ESOK TERAKHIR BEKFAS, SO DAH FIKIR APA NAK MAKAN?






Esok pagi, last kita bekfas ketika matahari sudah terbit. So, apa lagi tunggu. Cepat2lah plan apa nak makan pagi esok supaya pagi Rabu, tak ada pulak yang tetiba teringin nak makan nasi lemak lauk sambal sotong kering, lontong bubuh sambal kerang atau roti canai sardin.

Sandwich Egg Mayo ni bekfas Kjee, Sabtu lepas. Malam ni baru sempat nak tayang gambar sebab dah tiga hari KO. Nasib baik tak KO terus. Resipi, korang klik jer sini. Buat sahur okay jugak. Tapi kena simpan dalam bekas kedap udara atau guna plastic food wrap kalau tidak nanti roti jadi kering.

Esok pagi nak pergi cari Nasi Dagang ataupun Nasi Kerabu. Tapi janganlah sebab nak puasa hari Rabu, esok korang makan sepanjang hari. Boleh KO Rabu nanti. Hehehe.





0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...