Pages

Saturday, November 2, 2013

HASHBROWN DENGAN SCRAMBLED EGGS










Hashbrowns lagikk? Yo lah. Mokcik tak tahu nak makan apa for breakfast. Roti tak ada. Nak buat cekodok, maleh pulak. Tetiba teringat ada russet potatoes dalam pantry. Itu yang cepat jer dapat idea nak buat hashbrowns ni.

Tapi oleh kerana nak bagi hashbrowns tu garing sikit, nasib baik tak rentung. Itulah api kena slow. Lagipun, Kjee buat guna kuali non stick yang Kjee beli untuk buat rempeyek. Saiz kenit jer, 6 inci beli kat Tesco hari tu.

Sebenarnya, hashbrowns ni boleh digandingkan dengan apa-apa pun lauk berbaki semalam. Sambal tumis ker, rendang ker atau apa sahaja lauk yang kering-kering.

Resipi tak payah bagilah ya. Okaylah nak nak korang tengok entry Kjee dulu kat SINI..



0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...