Pages

Monday, January 6, 2014

LEPAS NI TARGET GAJAH KAT ZOO


Gambar ehsan The Star


































Lawak pagi Isnin buat korang yang liat nak kerja setelah cuti hujung minggu. Ini berlaku di Malaysia! Kereta Wira diubahsuai. Dah banyak kali buat kerja ni dan terlepas kot.

Yang menjadi persoalan, bagaimana mereka mengangkut lembu yang besar bagak tu? Bagi ubat tidur dulu kot. Hehehe.

Lepas ni gamaknya target gajah di zoo hangkut naik kereta Kancil. Lol.

5 comments:

Ayu azmir said...

pon bole macam nikan... macam mana die mengangkat ni... macam macam

Akmall Razlan said...

memula saya tengok gambar yang keluar kat dashboard saya.. terpacul kata2 ini..

"ya Allah, ya tuhanku... apakah jadahnya ni??"

it sounds mean, but if we think thoroughly, the people did those nasty things lagi mean kan? Kesian lembut2 tu... diperlakukan sedemikian rupa...

paridah said...

yele..lembu2 tu berat juga camana mengangkatnya ya...

Suria Lekatlekitgurl said...

kawan saya ada post pasal gambar ni. katanya lembu ni milik bapak mertua kawan dia. katanya dorang bg ubat pelali dulu sebelum sumbat lembu2 ni dalam kereta. sememangnya dah banyak pencuri lembu buat macam ni bukan baru sekarang jer tapi dah lama. dari cerita kawan saya tu.. lokasi kejadian tu dekat area kulim

farina said...

kesian lembu2 tu.. dok di tempat yg sempit & tak selesa. yg sekor tu tengkuk macam nak terkehel..

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...