Pages

Thursday, January 23, 2014

PAI WAJAH BARU DARI KJEE




Ini sebelum masuk oven





Inilah pai daging berwajah baru yang Kjee hasilkan. Sesiapa minat dan nak order, sila sms 0126780501. Sms jer tak payah kol buang kredit.

Minimum order 12 biji dan TIADA DELIVERY! Hanya untuk kawasan KL dan yang sewaktu dengannya yang sanggup pick up sendiri di pam minyak Bhp Taman Melawati. Pos boleh tapi risiko tanggung sendiri.

Boleh jugak order Kuih Bakar Daging. Minimun order 3 biji jer.




Mewah dengan inti daging

7 comments:

ana said...

Cantek pai kjee. Guna pie cutter ye... Cantek2...rajin betul kjee ni

razila hanim Hussain said...

Assalamualaikum Kak Jee

nak tanya berapa harga untuk min oder pai & kuih bakar daging Kak je tu? kalau nak oder hari per dan waktu bila boleh ambik? saya kt sri damansara,tapi kalau ambik kt melawati tu boleh je

Kjee said...

Wkmsalam. Nk order sila sms 0126780501. Sms sahaja. Tidak akan layan calls. tq.

tifa anvar said...

comel je cm k.jee

Pak uda said...

Assallam Kak jee.... tak lama lagi i pasti you tak menang tangan tau~~!!! hehehe. nak hire assistance taK? LOL

MuMMie BeRRy said...

sedapnya kuih bakar tue..

Anonymous said...

your kuih bakar nampak dry .......

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...