Pages

Sunday, February 2, 2014

PIES OH PIES OH PIES








Shiela (blogger Spices Journey) kalau amik gambar, rasanya makanan yang tak sedap pun nampak sangat-sangat berselera!

Tetiba Kjee bersemangat sangat nak teruskan projek buat pies. Thnx Shiela.

Yang beminat nak rasa pies Kjee bolehlah place your orders @ 0126780501. Hanya untuk mereka di Kay Ell dan Lembah Kelang. Tiada deliveries. Amik sendiri tau. Dan tak ada nak pos gak. Kjee lawak jer aritu. Ada yang sms nak suruh pos. Isyhhh Isyhhh Isyhhh.

Next change... Chicken Pot Pies pulak. Hehehe



Tq for the testimony Shiela... hehehe






7 comments:

Shiela said...

Saya doakan moga kjee terus sukses.. :)

Kjee said...

Aminnnnn

tifa anvar said...

menggiurkan k. jee

yaya said...

buatlah bisnes frozen pies k.jee.. teringin sgt nk rasa. berselera btl asik tgk gmbr je.. :)

erlianna shazleen said...

memang best layan pie kak jee, jgn kata princess, ummi berlebih2 lagi, heheheeh

adda syuhada said...

papepun mmg pie kak jee nampak sedap...

MuMMie BeRRy said...

kak jie nk order jgk

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...