Pages

Sunday, March 23, 2014

ROTI JOHN FOR BREAKFAST AGAIN AND AGAIN





Kalau dah tak ada idea nak sediakan menu untuk breakfast, Roti John seringkali menjadi pilihan. Sebab utama adalah kerana sentiasa ada stok beku inti kuih bakar daging. Hehehe.

Korang nak tau cara membuatnya, KLIK SINI.

Tak tau kenapalah Kjee calit mayo dan sos cili kat bahagian atas Roti John. Sepatutnya di sebelah dalam roti tu kan...atas inti daging dan telor. Otak blur pagi ni. Alaaa kita yang buat dia. Hehehe.



3 comments:

adda syuhada said...

sedapnyerrr...

tifa anvar said...

baru dok terfikir nk buat roti john unclepali ni. ingtkn nak google kat blog k.jee tapi k.jee sndiri dh letak link ressepi. tq k.jee

JunAina said...

Aina ada buat juga sekali tapi guna roti sandwich alllaaaa...kita buat diakan kak jie...ahahaa...

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...