Pages

Wednesday, June 18, 2014

CARROT CAKE SUPER MOIST BLOGGER CAHAYA SHIELA








Better late than never!

Berbaloi jugak UnclePali menunggu Carrot Cake ini dari blogger cake femes CaHaya Shiela. Nak belikan dia cake lain untuk Father's Day, dia cakap tak payah.

Kjee ni pulak malu sikit nak order dengan Shiela sebab udahlah dia sibuk dengan order cake yang bertingkek-tingket, adik perempuan kesayangannya pulak masuk ICU kerana virus di otak. Koma dah banyak hari.

Sebelum itu, Shiela dah janji nak bagi UnclePali rasa Carrot Cake air tangan dia setelah mendapat tahu UnclePali suka sangat kek tu. Seringkali beli kat Secret Recipe tapi komplen, kek kat SR, kering tak lembab.

So, malam tadi apabila Shiela datang hantar Carrot Cake dia yang meletopsss tu, UnclePali terus masukkan dalam fridge. Bagi chill betul-betul baru makan, katanya. Jenguk pun tak nak sebab dia kata biar jadi surprise esok.





Dan pagi tadi, he was grinning from ear to ear. Senyum macam baby dapat toy baru. Sebaik sahaja rasa, dia geleng kepala.

"Hmmm berbaloi tunggu. Sedap sangat. Maceh maceh maceh Shiela!" Dia bagi Kjee rasa sikit saja sebab dia kata orang diabetes tak boleh makan banyak-banyak. Hmmmm.

Cukup rasa Shiela. Just nice. Ada rasa kayu manis dan seriously kalau guna bahan-bahan import, memang lain rasanya!

Tenkiu sis. Terima kasih daun keladi.... lain kali bawak lah lagi. Ewahhh.




0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...