Pages

Friday, May 15, 2015

NAK TENGOK FOTO MASA KJEE BERLAKON JADI KING KONG?




Apa hal Kjee asyik tukar-tukar gambar scarecrow (orang-orang) ni pakai baju lain-lain? Masa kecik-kecik cita-cita nak nak jadi model ker? Hahaha nak mampus cita-cita nak jadi model?

Tapi kan, siapa sangka dulu Kjee ni cukup seriau (takut) untuk amik gambar, sekarang dah berani pulak sejak dua menjak ni kan? Well, Kjee ni jenis manusia yang kalau buat sesuatu mesti bersebab.

Kalau Kjee mengamuk, suami dan anak Kjee tahu mesti ada sebab. Yalah kan... takkan tetiba nak mengamuk tak tentu pasal. Giler ker?

Okay actually, Kjee nak tunjuk korang satu gambar yang boleh buat korang terkeluar biji mata. Kejadian ini berlaku pada 29/10/2012. Kejadian sebenar masa mokcik jadi king kong... oppppsss berlakon jadi king kong. Masa tu kan, mokcik agaknya dah hilang akal. Berani sangat.

Anyway, korang layan jerlah gambar Larome dulu. Saja commercial break. Korang ingat tv jer ada iklan!

Pastu korang scroll ke bawah dan lihat gambar king kong jadian, paling ngeri abad ini. Kalau korang ada penyakit kronik, baik jangan tengok. Risiko korang tanggung sendiri.





jeng jeng jeng....



















Hahaha yang belum pengsan, tolong kawan sebelah yang terpengsan tu ya.

Ini rupanya bentuk badanku 3 tahun lalu! Memang King Kong lah. Kjee tanya UnclePali, dia perasan tak masa Kjee macam ini. Dia boleh selamba jer jawab.." Tak perasan pun!" Hampeh kan!!!

Anyway, masih ada ke yang tak percaya banyaknya susutnya tubuh Kjee sejak tahun 2012?  Yang paling kelakar, upline Kjee, Shira dan Elly, tak kenal Kjee sebelum ini. Bila Kjee start bisnes Larome dengan mereka, Kjee tahu dia orang pandang Kjee atas bawah. Dailog dalam kepala dia orang mesti macam ni.

"Isyhhh mokcik ni. Betul ke dia nak buat bisnes serum untuk kuruskan badan? Orang boleh percaya ker? Badan cam ni bukan testimoni elok untuk Larome."

Hahaha tadi, Kjee Whatsapp gambar yang bam bam tu kat Shira. Dia orang pertama yang lihat. Terkejut dog dia!!!!

Dia boleh Whatsapp balik : "mmg bykkkkkkkkkk btul beza nye kak jee .. ptt org pakat2 beli larome dr kjee".

So, kalau yang teruja sangat nak berhenti kendung lemak-lemak tepu kat badan korang tu, ke hulu ke hilir, cepat-cepat Whatsapp/msg 01131771389. Empat botol RM410. Kjee mula sapu secara teratur dan konsisten sejak 1 April. Maknanya hari ni baru 45 hari.

Tapi kalau esok lusa korang jumpa Kjee, jangan terkejut kalau tengok Kjee masih gemuk. Foto paling atas tu bukan photoshop bukan edit. Kjee belum kurus tapi taklah bam bam cam dulu. Hehehe.


Ni kena naik wheelchair sebab tak boleh jalan. Tengok gelang tangan Kjee takat mana? Bandingkan yg bawah.



Shira (kiri) dan Elly, Gambar semalam.










2 comments:

paridah said...

assalam lama xjumpa jee...dulu cantik la ni lagi cantik...moga bhgia selalu.

intandayani said...

Memang byk beza kak jee..tahniah

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...