Pages

Friday, July 24, 2015

NAK DUIT RAYA?




































Tinggal 6 hari sahaja lagi untuk dapat duit Raya kalau korang beli 4 botol L'arome Warm Serum dari Kjee.

Penting kena sapu L'arome lepas Raya sebab selepas 1 bulan menahan lapar dan dahaga, tiba jer Syawal, korang bedal tak hengat donia.

Oleh kerana Raya masih ada berbaki 3 minggu, elok korang stand by L'arome. Jangan nanti bila ada orang tegur kata bodi dah semakin 'sihat' (bahasa molek untuk gemuk, debab dan yang sewaktu dengannya), korang melenting lah pulak! Hehehe.

Kalau masih pokai sebab duit habis korang sedekah bagi budak-budak duit Raya, boleh korang pakat-pakat dengan jiran, opis mate dan adik beradik... kongsi-kongsi beli. Hah bila korang dah teruja dengan kehebatan L'arome, bila dah gaji nanti boleh beli full set sendiri, kan?

Ok selamat enjoy makan dan minum sempena Open House yang berlambak-lambak sekarang. Sapa kata orang Malaysia hidup susah? Buat open house pasang kemah lima enam biji... macam nak kahwinkan anak! Oppppsss.

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin.


0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...