Pages

Tuesday, August 4, 2015

COMMERCIAL BREAK KOJAP...















Kjee rasa dah tak perlu cerita banyak pasal L'arome sebab ia kini serum pelangsingan yang dah femes satu Malaya. Macam mana boleh jadi femes sedangkan ia langsung tak pernah muncul dalam iklan di TV? Well, sebab L'arome telah berjaya membuat ramai puas hati!

Tengok ajelah mokcik. Tak pernah selama ini ada orang tegur kata mokcik dah susut badan. Mokcik tak tahu langsung yang badan ni dah mengecut. Satu hari gi my regular tailor of 10 years yang terkejut ukuran badan mokcik dah berubah!

Mokcik sendiri pun tak perasan badan dah susut walaupun apabila pakai baju semuanya dah longgar semacam. Lepas my tailor kata ukuran badan Kjee dah susut 4 inci sana (sebelum puasa masa nak tempah baju), maka barulah Kjee sedar. Barulah berani berdiri depan cermin dan buat inspection!




Masih boleh senyum walaupun king kong



Baju sama dengan yang diatas tau... ohhh tidakkk!!


Sambil tidur pun boleh kurus!!





Okaylah tak mau cerita panjang sebab Mokcik bukan salesman hard core yang keletah bila berbicara. Korang cuba terai test. Kalau nak terai satu botol (rm165+poslaju) mokcik jual. Kalau nak beli empat botol (rm410+pos percuma) pun okay jer. Ini harga semenanjung.

Tapi mokcik faham, time time lepas Raya ni, ramai yang pokai. Mujur banyak open house kalau tidak camner nak sambung hidup kan. Bukan korang jer... mokcik pun. So, kalau pokai tapi nak jugak kurangkan berat badan dan jugak inci dari bodi yang mengembang sebab makan banyak masa Raya, kongsi-kongsi jer dengan rakan-rakan senasib.

Kalau beli 4 botol RM410. Kongsi dua orang, maknanya 2 botol baru RM205. Mokcik selalu tak encourage orang beli 1 botol sebab mahal babe. Elok beli 4 botol secara kongsi-kongsi.





Soalan yang selalu mokcik kena bertubi-tubi ialah kalau sapu L'arome ni, secepat mana boleh kurus? Alahai semuanya terserah kepada kepada keadaan bodi memasing. Orang yang muda lebih cepat proses pembakarannya. Anak mokcik amik masa lima hari jer nak trim perut dia yang buncit.

Mokcik of course lah amik masa lama. Dah usung lemak lebih 20 tahun! Tapi dengan bangganya selepas penggunaan secara teratur (2 kali sehari jer lepas mandi), mokcik pun susutlah 4 inci. Korang ingat senang ke nak susut 4 inci keliling dalam masa 45 hari?

Ok itu aje mokcik nak story. Kalau korang minat nak baca lebih lanjut pasal L'arome, boleh klik jer SINI. Nak beli, boleh Whatsapp 01131771389.









0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...