Pages

Tuesday, November 3, 2015

DAH TURUN TAK NAIK LAGI, DENGAN IZINNYA





Jumaat lepas Kjee follow UnclePali gi hantar satu set L'arome kat satu customer di KLCC. Repeat order. Kalau repeat order mestilah customer tu puas hati kan dengan keberkesanan L'arome Warm Serum ni.

Walaupun hanya bertemu untuk hulurkan stok L'arome, Kjee sempat tanya 'kejayaannya' selepas menggunakan L'arome. Pertama kali dia beli Julai lalu.

Katanya, dia sangat puas hati. Paling suka apabila banyak susut di bahagian lengan. Sebab itulah dia beli lagi.

Kjee pun story kat dia yang Kjee dah slow down sapu L'arome sejak dua bulan rasanya. Hanya sapu sekali sahaja di waktu pagi lepas mandi. Taklah macam dulu iaitu dua kali sehari.

Walaupun dah slow down, tetapi Kjee terkejut sebab bahagian-bahagian yang Kjee susut lebih 4inci dulu, tidak 'naik kembali'. Hari-hari Kjee check. Maklumlah risau juga. Kalau naik balik, Kjee nak cepat-cepat sapu. Alhamdullilah masih maintain!!

Apakah setelah dapat 'desired size' dah tak perlu galak sangat sapu sebab lepas susut, ia tidak akan kembali bam bam? Hmmm entahlah. Tiada siapa berani beri jawapan tetapi Kjee dan Nadia adalah the living testimony.

Bolehlah start shopping untuk baju baru sekarang. Baju lama semua dah longgar. Macam baju pinjam. Hehehe.

So, korang yang minat nak menerai L'arome, WA 01131771389. Harga RM410 untuk 4 botol di Semenanjung beserta pos percuma. Sabah dan Sarawak RM434 termasuk pos laju. Nak beli satu botol pun boleh. Harganya RM165 termasuk pos di Semenanjung. Tapi, rasanya lebih jimat beli empat botol. Kongsilah dengan kengkawan yang satu kapal. Hehehe.

Nak tahu lebih banyak pasal L'arome ni, KLIK SINI. Testimoni Kjee dan Nadia... tak mainlah guna testimoni orang lain kan? Hehehe.

Perubahan cukup jelas dalam masa seminggu, dengan izinNya. Malah lagi muda usia lagi cepat susut. Mokcik dah enam series. Amik masa lebih kurang 45 hari!!





2 comments:

Norzalina Mohamad said...

As slm kak jee. Saya nak order la larome ni. Bgmana caranya? Mohon dpt maklum bls dr kak jee secepat mungkin. Tkasih..

Kjee said...

You can WA 01131771389

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...