Wednesday, April 27, 2016

JOM SLIM SEBELUM HARI RAYA






Dah lama tak post pasal L'arome Warm Serum. Kjee masih terima orders walaupun tak rancak macam dulu, buat promo.

Pagi tadi Kjee terima whatsapp dari seorang customer dari Brunei yang puas hati dengan product ini setelah menyapunya selama tiga minggu!

"Alhamdulillah kak jee.. i can wear my old jeans now.
Also i can wear my kain kebaya smoothly without being stuck at the thighs.
It took less than 3 weeks.
Thanks so much kakjee. It has made me one happy woman.😘"

Walaupun sekarang Kjee dah slow down sapu warm serum tu, tapi Alhamdullilah inci-inci yang hilang tu tak datang balik. Hahaha mokcik pun a very happy woman!

Kalau korang minat nak sapu L'arome sebab nak nampak cantik Raya nanti, boleh WA 01131771389. Empat botol RM410 pos percuma, di Semenanjung. Kjee jugak jual loose satu botol kalau nak. Tetapi harganya RM160 sebotol. Rugi babe. Kalau nak try mokcik tak kesah tapi kalau share dengan empat orang baru jatuh RM102.50 sebotol. 

Bagi mereka yang tak tahu apa yang mokcik cerita ni, bolehlah klik kat SINI.

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...