Pages

Monday, December 23, 2013

AMALKAN ZIKIR FATIMAH






Siapalah wanita yang tidak letih kalau dah seharian buat kerja rumah especially di cuti sekolah. Rasanya 24 jam sehari yang ada tidak mencukupi melayan kerenah anak-anak.

Beberapa hari lalu, Kjee terjumpa Zikir diatas di Facebook. Kjee tak ingat siapa yang post sebab servis dah bertukar banyak tangan. . Terima kasih banyak-banyak.

Memang ini amalan zikir setiap malam Kjee sehingga terlena. Tetapi cara Kjee membacanya salah. Rupa-rupa kena baca seperti tertera di gambar atas. Kjee pulak nyanyi macam lagu Raihan ke Rabanna tak perasan sampai terlena.

Tetapi sejak tahu cara yang sebenar tiga hari lepas, Kjee pun amalkan. Pagi-pagi bangun rasa sedap sangat. Badan rasa ringan dan rasa cam laju jer berlari ke dapur...cam best jer .. cam happy jer.

Jom kita amalkan setiap malam sebelum tidur. Dan rasa kelainannya keesokkan paginya.

8 comments:

ADILLA said...

lepas ni dila pun nk amalkan jugak la zikir ni sebelum tidur... selalu amal time tgh buat kerja.. :)

paridah said...

mesti diamalkan selalu ni in sya Allah banyak keberkatannya...tq jee berkongsi info

sarah said...

akan cuba diamalkan..

Wani said...

insyaAllah akan diamalkan jugak..biasanya wani pun macam kak jee jugakk salah cara baca hiii

Eellee Nana said...

nak cuba amalkan, tq kjee utk perkongsian ini :)

[djsuria] said...

tq k.jee saya pun buat amalan salah. ingat baca serentak. rupanya satu2 ek. tq kak post ni menarik sekali :)

Elle said...

Thanks for sharing

nurul said...

kak jee..
saya pun amalkan ini..
lepas ni kene lebih istiqomah kan..
insyaAllah

nk perbaiki diri

jemput ke blog saya pula ye..tinggakan komen :)

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...