Pages

Sunday, December 15, 2013

KUIH BAKAR DAGING ... BOLEH ORDER






Inilah kuih bakar daging yang menjadi resipi turun temurun keluarga kami. Resipi arwah Bonda yang Kjee pelbagaikan sana sini. Arwah Bonda guna santan tetapi Kjee guna evaporated milk atau susu cair. Boleh jugak guna fresh milk untuk ganti santan atau susu cair.

Kalau minat, bolehlah order tetapi harus duduk sekitar KL kerana kena amik sendiri. Tiada door to door service atau penghantaran ke rumah. Jugak tak hantar secara pos.

Order kena buat sekurang-kurangnya tiga hari in advance. Minat? Sms 0126780501.

6 comments:

adda syuhada said...

sedapnya...

sue said...

Nak lah kak jee tapi jauh camne..

Kjee said...

Resipi dah ada..buatlah sendiri...tak susah mana pun.

Anonymous said...

Allah....meleleh air liur ni kak jee....apakan daya jauh nak order...

~Insan Biasa~ said...

Salam k jee. Tq coz share resepi yg simple n sedap ni. Saya dah buat dah kak. Memang sedaplah. Tapi tak tau la rasanya sama atau tk kalau nak dibandingkan dengan air tangan k jee kan....hehhe. mtk halal ek k jee....tq.

sabariah said...

Salam ,terima kasih atas resipi ni. Lama dah mencari/Muga allah limpahkan rezeki. Amin

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...