Tuesday, May 3, 2016

MALU TENGOK FOTO LAMA HEHEHE






Kemas-kemas file dalam blog tadi, mokcik jumpa foto ini. Adoiiii masa bam bam ni kenapa lah Unclepali dan Nadia tak bising. Ayat UnclePali bila Kjee tanya.."Ehhh tak perasan pun, you look like that!"

Hehehe so kalau korang tak mau terusan king kong cam mokcik, cepat-cepat sapu L'arome supaya nampak cun Raya nanti. Mungkin boleh pakai semula baju lama yang masih elok. Jimat belanja beli baju baru. Hehehe.

Minat? WA mokcik 01131771389.

Nak tengok foto mokcik sepanjang musim jadi King Kong? Klik SINI.



Bersama Dato Lat, kartunis tersohor

Aliah




Black

Masa tu amik gambar mesti nyorok separuh badan belakang pintu. Lol



Skrg tak sorok lagi. Kenal Amyra ni sejak dia form 3

1 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...