Saturday, January 29, 2011

15. sijil jadi geng dan hadiah komen terbaik

salam semua. kjee dah kata tangan yang memberi tu lebih elok daripada yang menerima. so, sebagai penghargaan keatas kesudian you all intai blog kjee, maka kjee akan berikan semua yang jadi geng kjee dalam kolum JOM JADI GENG KAK JEE  kat sini sijil. sijil ni istimewa. unclepali akan design dan kjee akan antar cetak bukan fotostat! cetak atas kertas keras yang elok supaya korang boleh simpan. siap ada personal autograf tau. esok lusa unclepali akan design. bagilah masa seminggu untuk cetak. kemudian kita tengok siapa yang dapat yer. cepat2 lah korang masuk jadi geng sebab kjee nak adakan peruntukan untuk jumlah yang akan dicetak.

selain itu, kjee hargai setiap komen anda. akan ada best komen of the week ke atau month. kjee akan beri hadiah. tak semestinya komen puji jer. boringlah. nak kritik supaya kjee perbaiki blog dan penulisan kjee pun dialu2kan.

you like? I like!!!!! love you all. muahhh

41 comments:

CtiE zAr said...

selama sethun saya berblogging,ni kali pertama saya jmp ade yg nak bg sijil pd follower kak..terasa kami2 dihargai..

semoga tulisan2 akak terus menceriakan ari2 kami..juga pesanan2 yg sgt bagus utk kami ikuti..tQ sgt2..

Mat Gebu said...

ehem ehem....tak tau nak komen apa, kak, nanti cita hantu lagi eks...hahaha....

Kjee said...

CMG: citer antu? wah korang nak ke kjee kena 'serang' ngan antu lagi? ciannya kjee. eh dulu kita kene sbab kita tak ader abang. kita solo hanya ada anak. skrg ada abg, antu tak suker hehehe

Anonymous said...

Kak Jee kalo dah leh komen kira dah follow jadi geng kak jee la ea... hehehe...

putribalqis said...

alhamdulillah..dpt juga saya buat blog sendiri..hehehe bcos of u...lol...saya suka sngt dng tulisan dan crita2 kakjee..sungguh tersentuh dan menghibur kan hati saya..lgi2 ada kisah2 silam dn terkini..keep it up kakjee i FOLLOW je mana u pegi selagi saya ada computer..kekeke..tk cre sis..lv u..so much...

Kjee said...

kjee rasa kalau dah komen, kene jadi geng gak. ntahlah try jer lah.

Anonymous said...

salam...sumer cter kak jee mmg best,kelakar n ader yg seram..hehehhe...

shahliza81 said...

em bestla kakjee ni..sesuatu yg menarik dan belum pernah dicuba oleh org lain rasanya..keep up a good work..sy suka gn semangat yg ada dlm diri kjee..dr jd wartawan, pelakon, masak memasak, tulis skrip,dll kjee ada byk pengalaman yg cukup mendewasakan..pengalaman yg bukan semua org ader tau..kjee juga seorang yg berterus terang..moga kjee trus diberi kesihatan yang baik untuk terus berkarya yer..good luck yer.. ;-) - Liza Anuar (fb)

Anonymous said...

kjee ni sporting n bestla..

aimie arifin said...

Kak jee camana nak tau kita dah jadi geng kak jee ke blom... kak jee rasa sy dah jd geng kak jee ke blom...? hehehe

zieyta said...

Mmg tertarik dan menarik. Dh jadi ketagih tau nk jenguk dapur k.gee nie. Apalah agaknya k.gee "masak" kan.......
Jd rutin harian tiap pagi. Tgh hari dan mlm mengintai.......

Kjee said...

ada cara nak tahu aimie hehehe

Anonymous said...

kjee camne nak kritik...semuanya sukaduka sedih gembira takut geram kelako menceriakan minda bila membaca nya jadi inspirasi n motivasi...norasmah

Kjee said...

kalau nak cerita motivasi kene pergi blog dr fazilah kamsah atau dr fazly hehehehe

Hasniza said...

Sronok dpt kenal gan k.jee bkan stakat dpt blajar n praktikkan menu..nasihat..surah2 malah dpt tukar2 pendapt gan rakan2 yg lain..betul kata zieyta blog n fb k.jee jadi sasaran prtama bila dpt pegang pc..ini bukan bodek yer tp knyataan trma kasih k.jee :)

ummuamin. said...

Assalamualaikum Kakjee
mmg best dan menarik.dapur kakjee yg santai dan menghiburkan.saya peminat setia kakjee.i miss u kakjee.semoga kakjee dan keluarga sentiasa di dalam lindungan dan rahmah dari Allah hendaknya.

aimie arifin said...

camana kak jee... ;)

Kjee said...

oklah kalau aimie tak jadi geng pun tak kisahlah.

aimie arifin said...

Lor,,nak jadi geng la kak jee... tapi ase dah jadi kot.. kot je la, sbb xtau.. emm..

sharifah rosidah said...

Jee aku tak tahu nak kritik dan terlalu lama kenal kau, tak pernah sekali pun kau buat aku rasa sakit hati, bila jumpa sentiasa kau ceria, abis cam na aku nak kritik. Dah 4,5 kali tekan nak jadi geng kau ni tak masok2, rasa tersiksa jiwa aku sekarang ni, tapi aku tak berhenti cuba ni takut tak dapat masok lagi sabor ye aku akan cuba sampai jadi geng kau. Alah bukan pasal hadiah dan sijil cuma nak bagi kau sokongan moral.

fara rafi... said...

kak gee... mcmne nak jhadi geng ni? ikhlas ckp... suke baca hasil tulisan kak gee....

Kjee said...

fara klik kat kolum Jom Jadi Geng Kak Jee sebelah kanan page ni. atas gambar kolum FB kjee tu. eh minggu depan baru pos hadiah ye sayang

Kjee said...

shidah: love u so much. kau suruh lah shikin atau si kenit tu tlong buatkan.

Kjee said...

aimie ariffin: awak dah jadi ahli dah. kjee dah tengok. terima kasih.

aimie arifin said...

Thanx kak jee.. muax.. cyg kak jee.. Kalo ad cite antu,,share la lg yer kak jee.. walaupon seram tapi bestttt...

fara rafi... said...

kak gee sy dah klik kat post tue... p sy x leh ltak pic... sbb pic large... sy dah ahli lom?

heheee sy tggu kak gee... x sabar nk pki perfume tu

ummuamin. said...

As Salam.
kak jee sy dah follow akak.tp saya kat sydney.
apa pun sy sentiasa menyokong akak dr jauh.
(salmisaid85).

Amira Anorah said...

waa..best lah..jarang ade orang bagi sijill..emm,agak2 sijil tu boleh guna untuk mintak kerja tak??heheheheh
best..semoga k.jee success dalam dunia blogging..
tulis banyak2 lagi ye..^^

Kjee said...

mintak keje boleh...nak jadikan hantaran kawen pun bole. hehehe

Kjee said...

ummuamin: terima kasih kerana sokongan anda.

azelin said...

nak jugak!!! nak jugakk!!! hahaha :D

nora zabri said...

wah...best ni..tp nora tak dapatpun tak pe..janji dpt baca dan jdkan pengalaman KJee sebagai panduan dan pengajaran hidup pun sudah cukup...TQVM Kjee..so far so good..

lizaharun said...

time kasih kakjee.rasa sngat d hargai..first time blogger buat game cmni..best lah.cara penulisan kakjee menarik dn lucu..penuh kejujuran wlupon ade äyat2 pedas" heheheh..i like it

Anonymous said...

kjee saya punyer jgn lupa...);D

Anonymous said...

camner nak taruk gambar saya kat geng kjee tu??

Eizam Merican said...

kak gee : I am so sorry, zam baru baca entry yang ni..huhuhu..terlepas pandang kak gee...ok, zam cuma nak bagi pandangan, kalau boleh , blog kak gee ni, seminggu sekali, cuba tukar gambar kak gee..kalau boleh gambar travel kak gee..at least, with difference pictures can actually create a mood as visitors can view your latest or at least your different pictures. The design to me are ok....

amy said...

thanks kjee..sukanya saya..bestla kjee nie...;)

Anonymous said...

best..best..best..
suke..suke..suke...
kjee kitanyer jgn lupa tau...nak gakkk
S.E.R.A.M..huhuu takuttttnyerr

HappyIrfa said...

saya baru jadi ahli :-)
08/08/2011

JUMEE ZAILA AHMAD said...

nak sijil jugak..hehhe

Anonymous said...

Saya selalu membaca blog jee.best dan menarik selain dari citer2 sensasi ada juga masakan yg saya boleh mencuba.best sgt teruskan usaha jee.saya sokong dari belakang.

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...