Monday, January 9, 2012

CEPATLAH NIKAH FASHA - JEJAI

FOTO EHSAN GOOGLE


Bertuah betul duda bernama Jejai ni kan? Masa bujang lagi dah jadi rebutan ramai artis jelita. Kemudian berkahwin dengan Nora Danish. Belum sempat baby yang dikandung isteri dilahirkan, rumahtangga hancur berkecai. Semua kerana Nora kata ada orang ketiga iaitu Fasha Sanda.




Kemudian tutup dengar pulak berita kononnya Fasha dan Jejai dah  tak sehaluan. Macam2 citer lah. Pusing sana pusing sini kononnya Jejai ada pulak affair dengan artis itu, artis ini. Wah hebat betul kan duda beranak satu ni. 

Kemudian yang latest Kjee baca ntah kat mana, kasih Jejai dan Fasha dah bertaut kembali. Adoiii cepatlah nikah wahai Jejai dan Fasha. Pi mai pi mai, setelah badai melanda hubungan, nyata sekali jodoh anda berdua kuat sangat. Tapi senang kan, kejap cinta, kejap putus. Ewah...macam kisah dalam filem jer.

Eloklah segera nikah supaya iblis syaitan tak jadi penghalang. lagipun, Fasha tu bukannya muda lagi. Dah nampak kesan2 penuaan pada wajah. Tak lama lagi hanya sesuwai bawak watak kakak atau ibu muda kot. Oppsss...mulut tak der insurans. Hehehe


8 comments:

farazul alya maira said...

hahaha.. betoi.. saya kureng suka lah ngan fasha ni.. tapi, still doakan agar depa cpt2 lah kwin.. :)

Anonymous said...

jgnla percaya sgt kjee selg jejai tu takde gmbr jabat tgn tok kadi nk nikah dgn fasha... sbb yg bakal pengantin pmpuan tu dh baper kali omong kosong nk kawin...kalau tak silap ada kurang lebih 3 kali dia propa nk kawin dgn calon2 berbeza.. kita tgk je la

Anonymous said...

eeee hate her!!! very the bitch!

Kak Sal said...

hahaha..betul tu kak..apa yg di kejar jejai entah la..Nora Danish lak semakin comel gitu....

Anonymous said...

senang dapat, senang la terlepas nanti...

Chik Att said...

Haaa cepatlah kawin ..... kurangkan fitnah ....

Aslynn said...

Story ni cobaan @ btl2??? he3...Semoga diaorg bahagia..Apa2hal pun i luv Nora Danish..Comel mcm doll..

*K.Jee kena promote TF kt Fasha utk kurangkan tanda2 penuaan tu...hihihih...

PemikirpolitikJerantut said...

kawin la cpt sikit..

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...