Friday, January 13, 2012

ENTRY KHAS UNTUK MEREKA YANG ADA TITLE HEHEHE

Ini kita goggle tapi kat luar sana ramai muka cam ni tau!!

Sejak dua tiga hari ni, Kjee dapat banyak komen kat blog Kjee ni. Korang tak dapat baca sebab Kjee tak publish. Buat apa nak publish komen manusia yang hasad dengki. Hari2 kata Kjee jaga tepi kain orang, kaki fitnah, kaki gossip.





Hahaha korang (manusia yang bingai tu lah) tahu dan sedar pun tapi korang masih gak jenguk blog Kjee. Kalau korang genuine manusia atau insan yang baik2, yang suci bersih, yang tak hasad dengki, yang tak kaki fitnah atau kaki gossip, tentu korang dah lama tak jenguk blog Kjee ni.

Maklumlah, kalau korang benci dan meluat, pasti korang takkan klik untuk baca apa yang Kjee tulis kan? Bingai bingai bingai!! Ini tidak, hari2 celik mata jer, singgah blog Kjee pastu sumpah seranah. Terima kasih banyak2 sebab Kjee dapat pahala.

Korang bacalah apa yang Kjee tulis betul2. Kalau tak nampak pakai cermin mata tebal2 yang powernya 2,000 atau 3,000. Misalnya untuk citer Fasha Sanda. Dia langsung tak kata berita yang tulis itu fitnah tetapi dia kata gossip. Gossip itu ala2 khabar angin lah. Bukan Kjee fitnah kata Kjee nampak dia bersetubuh ke dan lain2. Itu barulah kata Kjee fitnah kan?!

Ini story orang nak bina rumahtangga? Fitnah ker macam tu?

Kalau dia tak anggap fitnah, camner korang boleh pandai2 kata fitnah! Bingai betullah korang ni. Kan dah tak pasal2 korang dah dapat title bingai! Korang ingat kalau Kjee benar2 buat story fitnah, Fasha tu boleh diam diri? Dia kaya raya babe. Baru2 ni dia hilang kereta mewah sebiji,  pun dia tak heran. Laki dia punyalah kaya.

So Kjee harap si bingai2 ni, buatlah entry ini yang terakhir korang baca. Kalau korang masih lagi komen selepas ini, Kjee anggap korang memang peminat tegar blog Kjee. Satu hari korang (yang bingai tu) tak baca, panas bontot. Terima kasih banyak2. Layanlah sampai 19 ke 20 kali sehari. Insya allah enam bulan lagi boleh dapat 10-juta PV. Hehehe,

Entry ini khas untuk bingai2 saja tau!


12 comments:

Anonymous said...

hahaha komen kak gee ni setepek kena kat muka dorang tuh... orang kalau tak suka tak baca kan kan kan..

saya tak suka beberapa penggunaan bahasa oleh beberapa orang blogger tapi saya baca sebabkan ilmu ni tak ada batas. tapi saya tak pernah kondem bahasa dorang kerana itulah personaliti unik setiap insan.

tapi blog kak gee jugak best sebab sincerely this is truly you..

'silent reader'

Lady Milo said...

best jugak ada orang macam ni, dalam benci singgah jugak ek..

MPP said...

Cayalah Kjee... Kasi belasah sama itu manusia bingai!! Gua sokong Kjee hundred percent!!

Kjee said...

Yezza MPP...kita serupa. Hehehe

PONDOK PONDOK KAYZA said...

betol3x....

Sari Yusa Ibrahim said...

tak dapat bezakan apa yang dikatakan fitnah tu kot?? Lainlah kalau gossip yang tidak baik, barulah boleh dianggap sebagai fitnah, suruh dia fahamkan betul-betul maksud Kak Jee, baru tinggalkan komen.

norhidana said...

org yg hasad dengki ni selalu mmg ada kt mana2 je kak... ada je bnda yg dia tak puas hati...

Bila air pasang said...

kak jee...saya support akak 100%...ini blog akak, so akak punya pasal lah nak ceita apa, diorang tu saja dengki dan iri hati pasal blog kak jee fofular...

Oh Oeya said...

Bingai! Tak pasal2 dpt 'bahagian' ngeee :D

'Berbudi bahasa amalan kita'

Ummi said...

Hahahhaha...tu dia...Xpa kak Jee, Ummi tau kak Jee bercakap atau menulis pada paksinya...still ingat lg batasan nak fitnah ke, nak mengata ke, nak memuji ke kaan...masih tau beza...xpun, masakan artis boleh ngam lgk dgn kak Jee... Salute k.Jee yang bertahan lama dlm dunia hiburan penuh hot ini! Muaaahsss

kakyong said...

dah lama jugak tak dengor perkataan bingai.. ;)

apa kes dgn FS ni.. byk hari saya tak jengah sini..

Syanz Abdul Raoof said...

hehehe.. betul lah lama dah tak dengar perkataan bingai ni... masa zaman sekolah2 jer dulu selalu sebut...
biarlah mereka tu kak Jee.. diaorang tu benci tapi rindu.. itu tandanya mereka tertekan kerana takut kepada kebenaran..

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...