Monday, January 30, 2012

HARAP MAAF

Lama dah tak update sebab tak selesa nk menulis guna tablet.  Sehari dua lagi masuk kot streamyz. Sabar  yer. Banyak nak story nanti. Alhamudulilah dah selamat berhijrah ke Kpg Sungai Pelong. Rumah kami sepelaung jer dari banglo besar baru M Nasir.

13 comments:

Cho Zila said...

duk sana yerk kak jee... best nyer...

maszull said...

assalamualaikum kakjee...tahniah dah berpindah ke rumah baru ye...:)

Sari Yusa Ibrahim said...

samalah saya Kak Jee, tak selesa nak menaip guna tab, so kalu takde pc, memang berminggulah tak post entry..

CitarasaKu said...

semuga kakjee happy dan sihat di rumah baru serta rezeki pun bertambah. Amin

Aidah said...

Selamat masuk rumah baru K.Jee. Semoga rahmat Allah melimpah ruah untuk K.Jee di rumah baru ni. Amin.

Ummi said...

Assalam k.Jee cayanggg....wah mesti dah cantik deko2 rumah baru...nnt kita nak sesatkan diri kat Sg. Buluh la, cari pokok2 bunga kat nursery tuh..pastu cari air sirap kat rmh k.Jee eh...hehehe. Nnt tunjuk hiasan dlm eh...kita suka tengok org hias rumah... ^__^

Nota Cikgu Anum said...

Welcome to my neighbourhood

cupcakekasih said...

Assalamualaikum Kak Jee...selamat berpidnah ke rumah baru...

zuwaidah said...

assalamualaikum kak jee. dah lama saya tak ziarah blog kak jee. selamat berpindah ke rumah baru...hmmmm tak sempat nak jumpa la masa kak jee tinggal di keramat dulu. tu la, bila dekat selalu saja saya delay nak jumpa...dah jauh nih.....saya ada gitahu en suami pasal transfer factor nih...dia berminat sebab badan dia gatal2, resdung kot.

Sally said...

Salam KJee..oh dah pindah..tak ada la jauh sgt dari rumah saya..senang2 jenguklah Saujana Utama..dekat jer tu kan..hhhe

Angah said...

wahhh berjiran dgn retis gitew...bestnye duduk umah baru ....

WenG WenG BuBuB said...

aunty... thanx jadi gollower di blog tak seberapa... rindu dan baca tulisan2 aunty lagi...im waiting.. =)

Aina said...

Wah kak jee, berjiran dengan 'Datuk Hang Tuah' ye..nanti bulih makan kit kat sama2 gitu:)

moga kak jee happy selalu di tempat baru.

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...